Miljø type test maskine vedligeholdelse hemmelighed

Udgivelses dato:2020-08-03

environment type testmaskine vedligeholdelse hemmelige

lituo instrumenter til produktionsmiljø test maskine Da markedet er blevet anerkendt og elsket af kundernes masser, flere former for fælles miljøvetningsmaskine med varmt temperatur med varm og kold påvirkning, høj og lav temperatur Testkammer, støvkammer, digital konstant temperatur vandbadpotte, konstant temperatur og fugtighedstestmaskine, indtast type konstant temperatur og fugtighedstestrum, modstandsdygtig over for klimatiske testkammer, få våd i regntestkammeret, hurtig temperatur testkammer, salt spray test maskine, damp aldring test maskine, og så videre.



Som en kendsgerning, kan vi ikke kun garantere den smukke udseende af hver sporingsudstyr, men også Giv hensyn til den intakte, fleksible og effektive drift af udstyret, hvilket er vores mest grundlæggende første hensigt, så kunderne kan føle sig trygge.



so Der er et spørgsmål detnår maskinen E kommer ud af fabrikken, hvordan skal vi bruge det ordentligt og gøre levetiden for udstyret længere gennem vedligeholdelse?

xiaobian at dele med dig en mere praktisk tre punkter i Miljøprøvningsmaskinens vedligeholdelsestips:




1. Sæt udstyret på et køligt og ventileret sted, undgå direkte sollys eller fugtigt miljø.



2. I slutningen af ​​hver test skal du afbryde batteriet og ikke forlade enheden i en tilstand af opladet standby i lang tid.


3. Rengør støvet på udstyret, optag brugen af ​​udstyret, og kontakt fagfolk eller producenter i tilfælde af fiasko


\\n \\nthese er enkle detaljer, der ofte overses af os, Men hvis vi virkelig gør det, vil det være en stor fordel for vores udstyr selv, hvilketnaturligvis vil forbedre vores arbejdseffektivitet. \\ N \\n \\n \\nabout Mere Miljøprøvning Main vedligeholdelse Viden Du kan ringe til vores kundeservice, Lituo Instrument siden starten har Har været afhængig af kvaliteten og tjenesten for at imponere forbrugerne, producerer vi hver, der er strengt testet, velkommennye og gamle kunder til at vælge! \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Lituo Testing instruments Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top