P030 hjerte nøglering

P030 hjerte nøglering

Denne dolphin heart keyring er lavet af legering. Der er klare diamanter langs den ene side. Guldbelægningen gør denne nøkkelring skinnende. Sandy ryggen holder også produkterne mere sikker uden nogen ridse mærker.
P029 pvc nøglering

P029 pvc nøglering

Denne keychina er monteret med pvc hat, med kroge og bælte armbånd. Det bruges stort set i dit daglige liv.   Du kan give os dit eget design eller bare din ide, vi vil gøre din idé til en realitet.
P028 PVC-nøglering

P028 PVC-nøglering

Denne nøglering er lavet af pvc. Det er et disney produkt. Mickey og Minnie er de meget dejlige figurer. Du kan finde flere disneyprodukter i vores showroom, velkommen dit besøg.
P027 flaske openner

P027 flaske openner

Denne nøglering er lavet af legering. Det unikke design, flaske form cap, gør du ikke kan hjælpe med at drikke. Route 66 og antik sølvplettering tager dig til vejen for drømmens sted.
P025 nøglering

P025 nøglering

Denne nøglefob har en hjerte ring. Betty Boop med glitter. Den er lavet af legering. Du kan have dit eget logo på bagsiden. Bagpapirkortet er designet til at matche nøglefobet.
P024 flaske openner

P024 flaske openner

Denne flaske openner er lavet af legering, i sølvbelægning. Der er et magnetark i ryggen. Så det er nemt at holde det på dit køleskab. En klar epoxy holder trykkeriet godt.
P022 prinsesse pin

P022 prinsesse pin

Denne prinsesse hard enemel pin indsats diamant. Det er en Disney guld pin. Bag og pin cover er Disney eget design. Du kan finde flere disneyprodukter i vores showroom, velkommen!
P021 årsdagen pin

P021 årsdagen pin

Denne 3 års jubilæumsstift er en stor hukommelse til ShangHai Disney. Farvefulde figurer fulde af stiftfladen. Det er en munter fest. Du kan finde mere i vores showroom.
P019 mønt nøglering

P019 mønt nøglering

Disse møntnøgler er lavet af jern. De bruges til at tage vogn. Mønten kan emaljeres eller udskrives.   Der er mange design muligheder. Du kan også få dit eget logo tilbage af mønten.
P017 golf divot værktøj

P017 golf divot værktøj

Dette golf divot værktøj er lavet af legering. Sølvplettering. Dækslet er bevægeligt. Du kan have dit eget design, hvis du vil ændre omslaget. Hvert stykke pakker ind i en fløjlpose.
P016 bæltespænde

P016 bæltespænde

Denne spideman bæltespænde er lavet af legering. Gun metal plating.   Den er emaljeret af gelémaling. Den bageste D-ring er en fælles størrelse. og du kan have dit eget logo lase i ryggen.
P015 bæltespænde

P015 bæltespænde

Dette bæltespænde er lavet af legering.   Sølvplettering. I ryggen er D-ringen en fælles størrelse. Vi kan gøre anden plating farve som du beder om.   Du behøver kun at levere kunstværkerne eller en referenceprøve.
P013 pin hest

P013 pin hest

Disse slags hestestifter kan være belagt med guld og sølv. Hvert stykke har et backing kort.   Diamantindsats Hestenes centrum gør den levende. Du kan kun have dit eget design, og du fortæller os din ide.
P012 fotoramme

P012 fotoramme

Denne slags fotoramme er lavet af legering. Det er meget nemt at sætte ind i eller tage væk fra billedet. Sølvpletteringen er tilgængelig. Du kan vælge andre plating colot for at matche dit billede.
lapel pin

lapel pin

Disse lapelstifter er lavet af legeret metal. Forgyldning. Rose blomst form dekorere din kjole smukke. Og du kan give os dit eget design, vi vil fortsætte det som ønsket.
P010 mobil holder

P010 mobil holder

Denne mobile holder er lavet af legeret metal. Sølvbelægning eller spray farverig maleri. To størrelser af ringen deler med samme bundstand. Enkel design enkel brug.
P009 navnekort indehaver

P009 navnekort indehaver

Navn kortholder. Dette produkt er lavet af legering. Sølvplettering. Hvert stykke pakker med silkepapir i en papirkasse. Det er en god dekoration på dit kontorbord.
P008 nøglering

P008 nøglering

vi har seriefigurer i denne slags nøglering. Du kan også tilpasse designet som du ønsker. Hummeren og kæden kan ændres til din anmodning.  
top