Vandresistent Bagage Klistermærke, Termisk Overførsel Etiketter BPA Gratis Materialer

  Rifo termiske syntetiske papir funktioner: 1.Suitable for Express Lable, nem at bruge; 2.Durable og vandtæt, undgå skader ved levering; 3.Thermal Print klart; 4. Lav pris gem papir. 5. Bagage tag. Papirtæthed (gm / cm3) 0,75 Papirkarakter Dobbelt lag, Bright farveuds...

WS-08-Real-Time 48 Sprog Oversættelse Bluetooth 5.0 Trådløs Øretelefon Dual Mic Oversætter til Travel Business

Bluetooth version: 5.0 Bluetooth-profil: A2DP, HFP, HSP, AVRCP Chipset: Airoha 1526P Taletid: 3,5H * 2 gange Standbytid: 120H Trådløs rækkevidde: 10m Opladningstid: 1H Dimension: D13.9 * 22mm

Kvalitet BOPP Jumbo Roll Film til Syntetiske Etiketter med MSDS

ProduktbeskrivelseRifo PP syntetisk papir til brug for etiketter er forskellig fra populært naturpapir, det har den fordel, at det er værtsikkert, støvtæt, tårefast, slid godt og hurtigtørrende. Selvom det har en god fordel Præstationer, som kan udskrives med almindelig...

Rph-100 White BOPP Syntetisk Papir til Offset Printable Magazine Materials

SpecifikationerPrintable PP syntetisk papir til vandtæt tårebeskyttet postkort Til Vandbaseret blæk , syntetisk blæk, UV blæk, almindeligt blæk, ved hjælp af fleksibel trykning og offset trykning. Til langsigtet udstationering og bevarelse af plakater er billederne sæd...

Overfladecoated Traditionel Udskrivbar Syntetisk Papir til Etiketter Klistermærker

Rifo PP syntetisk papir til etiketbrug er forskelligt fra populært naturpapir, det har fordelen af ​​vandtæt, støvtæt, tårebestandigt, slid godt. Selvom det har en god udførelse af udskrivning, som kan udskrives med almindelig blæk. Den kan anvendes i vid udstrækning...

High Grade Art Maleri / Kalligrafi Udskrivning Ucoated PP Syntetisk Kunstpapir

Produkt beskrivelse Rifo PP syntetisk papir blev fremstillet af polypropylen (PP) og det uorganiske fyldstof, det har   god mekanisk ydeevne, høj stivhed,   vandtæt, foldbarhed, rivningsresistent og holdbarhed   ejendomme. Det har også høj gennemsigtighed...

M05 Hi-Fi Stereo Headset

Bluetooth-chipsæt: AC6904C Bluetooth version: V4.2 Blå profil: A2DP HFP HSP AVRCP Arbejdsområde: ≥10M Frekvensområde: 2.402GHz ~ 2.480GHz Radio effekt: CLASS2, -6 ~ + 4dbm Opladningsindgangsspænding: DC5 ± 0.25V Batterikapacitet: 3,7V / 300mAh Driftsspæ...

3D-udskrivning SLA CNC-bearbejdningsproduktion

Forarbejdning:   3D-udskrivning SLA SLS Materiale: ABS plast harpiks Antal:   60 stk Overfladebehandling:   Polering At føre   tid: Tre dage Emballage: Generelt karton, trækasse, plastskum eller i henhold til kundernes krav   Kure...

CNC fræsning forarbejdning plast reservedele Shenzhen fabrik

Forarbejdning:   CNC bearbejdning Materiale: PMMA, PC Antal:   1 styk Overfladebehandling:     Polering, glans rødt maleri At føre   tid: 5 dage Emballage: Generelt karton, trækasse, plastskum eller i henhold til kundernes krav &...

Custom Oven CNC-behandling model proto

Forarbejdning:   CNC bearbejdning Materiale: Plast ABS, PMMA, Aluminium, stål Antal:   1 sæt Overfladebehandling:   Polering, maling, anodiseret, belægning At føre   tid: 10 dage Emballage: Generelt karton, trækasse, plastskum eller i...

Vandtæt HP Indigo Digital Printing Paper

beskrivelse af pp syntetisk papir til hp produkttype: dobbeltsidet belægning pp syntetisk papir til hp tykkelse: 54,75,90110 ringede... breddeinterval: 900-1260 produkter, rul dia.700-1000mm:   paer densty (gm / cm3)     0.68-0.75     papir ka...

Sort G33 Bluetooth øretelefon

Bluetooth-version: V4.2 + EDR2. Arbejdsområde: op til 40 foder på fri luft Frekvens: 2,4 GHz Arbejdstid: Brug af et ørepropper: 5-6 timer. Brug af begge ørepropper: 4-5 timer (Support incorning opkaldsnummer, IOS system power display.) Standby tid: 100 timer Opla...

Hvid G33 Mini Trådløs Hovedtelefon

Bluetooth-version: V4.2 + EDR2. Arbejdsområde: op til 40 foder på fri luft Frekvens: 2,4 GHz Arbejdstid: Brug af et ørepropper: 5-6 timer. Brug af begge ørepropper: 4-5 timer (Support incorning opkaldsnummer, IOS system power display.) Standby tid: 100 time...

CNC plast prototype model fremstillet i Kina

Forarbejdning: CNC bearbejdning Materiale: Plast ABS Antal:   1 styk Overfladebehandling:     Polering At føre   tid: 5 dage Emballage: Generelt karton, trækasse, plastskum eller i henhold til kundernes krav   Kurer: TNT, UPS, DHL...

Single Silver Coated Pet Insulation Film til Samsung Mobilt Batteri

Rifo emballage Co, Ltd Sølvbelagt isolering PET film. Materialet --- PET sølvbelægning isoleringsfilm til mobiltelefon batterimærke vedtage avanceret teknologi, det har den fordel at belægge sølv under isolering. Papirtæthed (gm / cm3) omkring 1,4 Papirkarakter Enkelt s...

Computer laptop prototype prøve producent

Forarbejdning: CNC bearbejdning Materiale:       ABS, PMMA, PC, gummi, Aluminium Antal: 1 enhed Overfladebehandling:     Polering, maleri, anodiseret At føre tid: 8 dage Emballage: Generelt karton, træ tilfælde, plast skum, eller...

Lysemodel CNC-fremstilling

Forarbejdning: CNC bearbejdning Materiale:       Aluminium, PMMA, ABS Antal: 1 sæt Overfladebehandling:   Polering, plating, anodiseret At føre tid: 7 dage Emballage: Generelt karton, træ tilfælde, plast     skum, eller...

Køleskab CNC bearbejdning prototype model

Forarbejdning: CNC bearbejdning Materiale:       ABS, PC, PMMA, Aluminium, stål Antal: 1 sæt Overfladebehandling:     Polering, farvemaling, plating anodiseret At føre tid: 20 dage   Emballage: Generelt karton, træ tilfæld...
top