Bygningstester

Udgivelses dato:2023-05-23

pendulum friktionstester også kaldet building testerconstruction tester  friction meter meter meter meter ov     pendulum Friction Tester Oversigt:

 The Pendulum Friction Tester er en friktionskoefficient tester. Det bruges hovedsageligt til at teste glidemodstanden på højegrade motorveje, byveje og lufthavnsbaner. Pendul -friktionstesteren er velegnet til måling af friktionskoefficienten for vejoverflader og kan justeres op ogned. Pendul -friktionstesteren er let at fejlsøge, let at betjene,nøjagtige testdata, forbedret stabiliteten i høj grad og kan bruges indendørs og udendørs. Det er et af de uundværlige testinstrumenter i konstruktionen af ​​specielt udstyr, såsom højegrade motorveje.-

10004.jpg

operation regler for pendulfriktionstester

1) punkt Selec-116; ion, på testvejsektionen langs venstre hjulspor i kørselsretningen skal du vælge fem repræsentative målepunkter, hvert målepunkt er 5-10m fra hinanden.

F1.jpg2)nivellering af pendelfriktionstesteren: Placer pendelfriktionstesteren på målepunktet, og gør svingretningen i overensstemmelse med kørselsretningen, og drejnivelleringsskruen til Center påniveauboblen. 

3) Nuljustering: Løsn det faste mandlige håndtag, drej løfthåndtaget for at hæve pendelen og svinge frit og spænd derefter håndtaget. Flyt pendelen til højre, tryk på frigørelseskontakten, så snapringen kommer ind i spalten på frigørelsesafbryderen og er i den vandrette frigørelsesposition og derefter frigør frigørelsesafbryderen, på dette tidspunkt skal markøren flyttes til tæt på skiven . Tryk på frigørelseskontakten for at flytte pendelen til venstre og kør markøren for at bevæge sig opad. Når pendelennår den højeste position og falder, skal du fange pendelen med din venstre hånd. På dette tidspunkt skal markøren pege pånul. Hvis det ikke peger pånul, kan du stramme eller løsne den lidt. Gentag denne operation for den filtring, der justerer møtrikken, indtil markøren peger pånul.

4) Kalibrer glidelængden: Brug en gummibørste til at fjerne løse partikler og affald på vejoverfladen inden i vejen Swing Range. Lad pendulen hænge frit, indstille standard herskeren 126 mm i parallel svingretning uden for gummiarket, løsne fastgørelseshåndtaget og derefter dreje løfthåndtaget for at sænke pendel , løft løfthåndtaget for at få den glatte blok til at løfte op, flytte pendul Gummiarket rører bare slutningen af ​​126 mm herskeren mod vejen og løfter derefter manuelt løfthåndtaget for at løfte glideblokken opad og få pendelen til at fortsætte med at bevæge sig til venstre, lægge løfthåndtagetned og langsomt bevæge pendelen Til højre, så kanten af ​​gummiarket berører vejen igen. Afstanden mellem de to kontaktpunkter på gummiarket og vejoverfladen er 126 mm. Hvis det ikke er i overensstemmelse med 126 mm, kan du dreje løfthåndtaget og derefter gentage ovenstående trin for grov justering. Når det dybest set er i overensstemmelse med 126 mm, skal du spænd det faste håndtag.&#~

5) måling af pendulfriktionstester: Drys vejoverfladen med vand og skrab den med en gummibørste for at vaske mudderet drys derefter vand, og tryk på frigørelseskontakten for at skubbe pendelen på vejoverfladen, og markøren kan indikere friktionen af ​​vejoverfladekoefficienten (registrerer generelt ikke for første gang),når pendelen bevæger sig til højre, Fang pendulstangen med venstre hånd, løft løfthåndtaget med højre hånd, og flyt pendelen til højre, tryk på kontakten for at få pendulringen til Nåletrækker, gentag stopartiklen, mål det i fem gange, registrer værdien hver gang, forskellen mellem de fem værdier er ikke mere end tre enheder (det vil sige halvanden gitter af urskiven), hvis forskellen er større end tre enheder, kontroller grunden og gentag ovenstående operationer igen, indtil reglerne er opfyldt.

6) pendul -friktionstestermålingsresultater: Hvert målepunkt repræsenterer friktionskoefficientværdien af Målingspunkt med den gennemsnitlige værdi af fem målinger og deler den gennemsnitlige værdi af friktionskoefficienten for de fem målepunkter med 100, hvilket er friktionen af ​​vejoverfladekoefficienten.

dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.testing Instrument Division er hovedsageligt engageret i forskellige laboratorieforsyninger og testinstrumenter og udstyr: Arbejdsben, miljøeksperimentinstrument, elementdetektion Kombineret instrument, gulvspecial -resterende sag -tester, tester i låsestørrelse, ligeline højre vinkeldetektor, mikrocomputer push

pull kraftmåler, statisk bøjningsstyrke tester, høj

precision videoprojektor, caster tester, faldende boldtester, faldende sandmåler, 90degree Peel Strength Tester, Scratch Resistance Tester, Grinding Tester, Gloss Meter, Whiteness Meter, Energy Meter, Specifik Gravity Meter, Infrared Termometer, Viscometer, Tykkelse Meter, dybde Meter, Analytisk balance, kalipre, Feeler Gauge og andre instrumenter og udstyr er ledig. Velkommennye og gamle kunder fra hele landet for at ringe og sende til konsultation:

F10004.jpg

-----

website: https:
www.instrumentvip.com

Runzhi company products (3).jpgtel: 8613712847488888

 Contact Person: Mr. ZhengBM-III摩擦系数测定仪外贸主图.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Business Department

Firma Telefon: +86 13717173764

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13712847488

Internet side: runzhi.danb2b.com

Adresse: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top