Verdensbanken til at investere over $5 milliarder i afrikansk restaurering

Udgivelses dato:2021-01-13

Verdensbanken planlægger at investere over fem milliarder i de næste fem år for at hjælpe med at genoprette ødelagte landskaber, forbedre landbrugets produktivitet og fremme levebrødet i 11-landene i Sahel-, Lake Tchad- og Afrikas regioner.


Finansieringen vil støtte landbrug, biodiversitet, samfundsudvikling, fødevaresikkerhed, landskabsarkitektur, jobskabelse, robust infrastruktur, mobilitet i landdistrikterne og adgang til vedvarende energi.


" Denne investering vil bidrage til at forbedre levebrødet, efterhånden som landene kommer sig over koronavirus, samtidig med at de tager højde for virkningerne af både tab af biodiversitet og klimaændringer på deres befolkning og økonomier. " Davis Malpass, formand for World Bank Group, sagde under One Planet Summit, der stort set blev afholdt om Jan 11.


Moussa Faki Mahamat, formand for Den Afrikanske Enhed og -35;110; Kommissionen sagde, at genopretning af naturlige økosystemer i Afrikas tørområder gavner både mennesker og planeten.


Qu Dongyu, der er generaldirektør for Levnedsmiddel- og Landbrugsorganisationen, appellerede om en hurtig opstramning af Afrika og 35;39


Den store grønne mur, der er godkendt af den afrikanske UNIU 35;110; i 2007, er Den Store Grøn Væggen Afrika og 35;39;flagskibsinitiativet til bekæmpelse af klimaændringer og ørkendannelse og til bekæmpelse af fødevareusikkerhed og fattigdom med det formål at genoprette 100 millioner hektar med 2030.


Qu understregede FAO's engagement i det store grønne Wall-initiativ, at FN's organisation havde arbejdet sammen med lokalsamfundene i Sahel-regionen om en omfattende tilgang til jordrestaurering ved at stille plantevidenskab og mekanisering af traditionelle landbrugsmetoder til rådighed for at omdanne landbrugsfødevaresystemer og landskaber.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top