Hvorfor er ikke-standardværktøj meget vigtigt til skæring?

Udgivelses dato:2020-07-23

  Værktøjer, der ikke er tilpasset, løser hovedsagelig to problemer: dimensions- og overfladegrovhed.

1.Problemer med størrelse.

Der kan vælges et standardværktøj med samme størrelse som den krævede størrelse, som kan løses ved formaling.Der skal dog bemærkes to punkter: 1) størrelsesforskellen bør ikke være for stor, generelt ikke mere end 2 mm, for hvis størrelsesforskriften er for stor, vil skærets rilleform blive ændret, hvilket vil påvirke chipholderens og den geometriske vinkel direkte; 2) hvis slutmøllen med et skæringshul,Det kan anvendes i den almindelige fræsning Hvis det er en fræsemaskine uden et skærehul, kan det ikke udføres på almindelige værktøjsmaskiner.Hvis det skal finpudses på et særligt værktøj til koblingsmaskine med fem akser, vil omkostningerne være højere.


2.Overfladehulhed.

Det kan realiseres ved at ændre den geometriske vinkel på kanten.F.eks. kan en forøgelse af den forreste og den bageste vinkel naturligvis forbedre arbejdsstyrkens grovhed.Hvis brugerværktøjsmaskinens stivhed og stivhed ikke er tilstrækkelig, kan overfladens ujævnhed dog forbedres ved at skære i forkant.Dette aspekt er meget kompliceret og skal analyseres, før konklusionen kan drages.


Der er tre særlige problemer, der skal løses, nemlig redskabsts særlige form og hårdhed.

1.Det stykke, der skal behandles, har særlige formkrav.

F.eks. forlænge skæreværktøjet, tilføje ende tænder reverse R, eller have særlige keglevinkrav, krav til håndtagets struktur, kontrol af kantlængdestørrelse osv.Hvis formkravene til denne type værktøj ikke er særlig kompliceret, er det let at løse.Det eneste, man skal være opmærksom på, er, at behandlingen af ikke-standardiserede skæreredskaber er relativt vanskelig.Brugerne bør derfor ikke for meget stræbe efter høj præcision, når de kan opfylde kravene til forarbejdning.Fordi høj præcision i sig selv betyder høje omkostninger og høj risiko, hvilket vil forårsage unødvendigt affald til producentens produktionskapacitet og omkostninger.

2.Det stykke, der skal forarbejdes, har særlig styrke oghårdhed.slidstykket er overophedet, og styrken og hårdheden er høj, det generelle værktøjsmateriale kan ikke bruges til at skære, eller værktøjsstikket er alvorligt, det er nødvendigt at stille særlige krav til værktøjsmaterialet.Den generelle løsning er at udvælge værktøjsmaterialer af høj kvalitet, som f.eks. kobolt, der indeholder stive skæreredskaber med høj hårdhed til at klippe hærdede og hærdede materialer, kan bruges til forarbejdning af hårde materialer af høj kvalitet, eller endog formaling i stedet for formaling.Der er naturligvis også nogle særlige tilfælde.Når man f.eks. behandler aluminiumsdele, er det ikke nødvendigvis hensigtsmæssigt at have en slags supercard-værktøj på markedet.Selv om aluminiumsdele generelt er bløde og kan siges at være lette at bearbejde, er det materiale, der bruges til superCard-værktøjer, faktisk en slags aluminium-stål med høj hastighed, som er sværere end almindeligt stål med høj hastighed, men det vil blive indført ved forarbejdning af aluminiumsdele på grund af affinitet mellem aluminiumselementer,slidet i værktøjet vil blive forværret.Hvis man vil opnå høj effektivitet, kan man i stedet bruge koboltstål med høj hastighed.

3.Det stykke, der skal behandles, har særlige krav til opbevaring af chip og fjernelse af chip.

På nuværende tidspunkt bør der vælges færre tænder og dybere chip-riller, men denne konstruktion kan kun anvendes til materialer, der er lette at bearbejde, såsom aluminiumlegering.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Blade Peak CNC Knife Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Blade Peak CNC Knife Co.,Ltd

Jobtitel: sales manager

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86 137-9051-3209

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 135-4469-6129

Internet side: cnccuttingtools.danb2b.com

Adresse: Hongyuan Industrial Zone, Nancheng District, Dongguan City, Guangdong, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top