Hvorfor manchetknapper gør comeback

Udgivelses dato:2020-07-28

Typisk ejer mænd to typer af manchetknapper: yderst formelle par (sædvanligvis cirkler eller rektangler, enten i sterling sølv eller guld, som er blevet videregivet fra deres fædre eller bedstefædre) og flere gimmicky dem de har fået som gaver, som stilfuldt driver gamuten fra Darth Vader masker eller mursten af Lego til sæt indgraveret med " I&U35;39 vil hellere spille golf " eller " Bald &U35;39 "

Ubegribeligt, de fleste fyre beholder disse   anfald af manchette Det var det, franskmændene kaldte dekorative ærmer, da de først dukkede op i 1700-tallet, begravet bag i deres kommode skuffer.

Faktisk er selv moderne dannies 8211; de ubesmittede herrer, der omhyggeligt matcher deres slips til deres skjorter til deres lommekvadrater 8211; de inkorporerer sjældent manchetknapper i deres sæt i disse dage.

Og hvem kan bebrejde dem?Jobfulde og alt for flossede par (for ikke at nævne frygten for at ligne en alfons i 1970'erne eller, værre, Donald Trump) bortset, har det været år, selv årtier, siden de fleste stilarter af manchetknapper har syntes moderne.

Det her er ved at ændre sig.

Nyligt udnævnte design og kreative instruktører på Hardy Amies, Brioni og Ermenegildo Zegna har pustet nyt liv i disse mærker og 35;39; klassiske mænd og farver 35;39På den anden side af spektret af mænd og kvinder og mænd og mænd, er der nu ved at s ælge tyndfitte skjorter med franske manchetter, som f.eks. Hedi Slimane på Saint Laurent og Sarah Burton på Alexander McQueen (Burton- og-35;39) sælges med kantede kraniemønstre i manchetknapper.

Ifølge den London-baserede juveler Robert Tateosian, alias kongen af Cufflinks, er markedet klar til at lette. " I begyndelsen af 90'erne, hvis du gik ind i en tøjbutik, ville du aldrig have mødt en manchet afdeling, " Den tidligere Merrill Lynch bankmand sagde under et nyligt stop i Toronto at afsløre sin nye butik i Harry Rosen i Yorkdale Shopping Centre. " Mange fyre har holdt op med at bære slips, men de vil stadig se polerede ud, når de har jakkesæt på.Hvordan gør du det?Du afslutter dit look med et par manchetknapper. "

For mænd, der er nye til opløste håndjern, foreslår Tateosian et par af hans Zen Garden Squares, som detail for $150 og er inspireret af de mønstre, der dannes i en japansk haves hånd-rippede sand.

For avancerede smag (og dybere lommer) er manchetknapper fra hans sjældne Stones Samling en anden mulighed.Disse håndlavede, en af 8211; a-natural stykker varierer i pris fra $150 til $16,200 og har ædel- og halvædelsten såsom sortfacetterede diamanter, brasiliansk pyrit, barokke perler fra Sydhavet og tourlinjen, mange tilbage i den naturlige tilstand, hvor de blev fundet.

De Sjældne stenmanchetknapper afgiver helt sikkert en dristig udtalelse, men for a t undgå at se for prangende ud tilrådes Tateosian at bære dem med franske manchetter, der er \ 35;39;t for tykke, og det fører til, at der kun er få centimeter manchetknapper fra under en jakke 35;39;ærmer.

" Det er den lille detalje, der viser en vis flair. " siger Hooman Majd, en iransk 8211; amerikansk journalist, der også leder de indflydelsesrige mænd 35;39;s-stil blog House of Majd. " Mens de ikke længere er de rette til daglig forretningstøj, har de altid haft et sted med den velklædte mand, " Meld Majd, der gemmer sin far og sin far, og/39, emalje- og guldpar til sorte slips-arrangementer, foretrækker simple silkeknob til mere afslappet tøj, fordi " De kan bruges til at fremstille metaldetektorer. "

Mens mænd kan gøre noget ved det, går det galt, ved at følge spidsen af disse cary Grant og Fred Astaire, som Majd siger: " Havde manchetknapper på og havde dem godt. " Det er en god idé at indtage en mere individualistisk, mindre klassisk tilgang til at s ætte sidste hånd på en dragt. " Min ven Wayne Maser bærer papirclips som manchetknapper.Hvordan går det med stil? "


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED

Jobtitel: Foreign trade clerk

Afdeling: Ministry of Foreign Trade

Firma Telefon: +86-076982023218

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +8618929262887

Internet side: junlin.danb2b.com

Adresse: No.15, Qile Street, Caole District, Xiegang Town, Dongguan, Guangdong Province, China.

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top