Hvorfor vælge at bruge Silver-ion håndrens spray?

Udgivelses dato:2020-06-30

Siden udbruddet af COVID-19 eller Novel coronavirus, blev det spredt over hele verden.Som en pandemi fra WHO har COVID-19-krisen ramt forskellige lande i verden.Oplysninger om forebyggelse fra COVID-19 er blevet spredt overalt.351.En af de bedste måder at være sikker på er at vaske hænder med regelmæssige mellemrum fra sæbe og vand.


Hånddesinfektionsmidler og desinfektionsmidler er yderst vigtige i COVID-19-perioden.I lange timer forbliver koronavirus på forskellige overflader, som jævnligt bliver rørt med hænder.Ikke   vaske hænder i tide, virussen kan inficere os med koronavirus når vores hænder bliver rørt til øjne, næse eller mund.Derfor anbefales det ofte at rense hænder.Sprøjt med alkohol   betragtes som effektiv og mere bekvem.


Hvad er Silver-ion håndsanting?

Rengøringsmiddel med sølv   af Sølvioner.Sølvioner betyder sølvatomer, som findes i ionisk tilstand.Fra sådanne atomer er en eller flere elektroner gået tabt.De har oxiderende kraft og bruges som rutinemæssige desinfektionsmidler og steriliseringsmidler.De ødelægger bakterier, vira og svampe.De er sikre for mennesker, dyr og planter.

Funktioner af Silver-Ion Hand Sanitizer:

9679   Den dræber alle mulige bakterier, vira og svampe.

9679   Det kan hurtigt dræbe 99.99% af mikrobielle stoffer.

9679   I lang tid efter den oprindelige anvendelse fortsætter den med at desinficere overflader.


Alkohol Hand Sanitizers v/s Silver-ion Hand Sanitizers

100707   Varig beskyttelse

Rengøringsmiddel med sølvion har en langvarig beskyttelse mod bakterier, der efterlader hænder bløde, rene og friske.Men alkoholen renser sprayen virker, indtil hænderne bliver tørrede.

100707   Bedre lugt

Vaskemaskine med sølv på hånden lugter bedre end sædvanligt alkoholbaseret desinfektionsmiddel.

100707   Undgå tørhed af huden

Sprøjt med sølvion-rensemiddel har naturlige fugtighedsmidler, der bevarer fugtighedsbalancen i huden og reducerer kemisk irritation.Hvirvls-35;101, da alkoholrensemidler sprøjtes, efterlader hænder tørre ved hyppig brug.Silver ion sanitizer har de samme fordele over DIY hånd sanitizer spray alkohol.


Spray til lakering af selvstændig hånd eller hjemmelavet Hand Sanitizer Spray v/s Silver-ion Hand Sanitizer

Mens der er en potentiel mangel på Sanitizere nogle steder, forsøger mange mennesker at lave hjemmelavet hånddesinfektionsmiddel spray.Men folk bør ikke forsøge at lave hjemmelavede håndsanting spray   uden ekspertvejledning.

Lad FTU35;39 analysere

100707   Produktets effektivitet

Der er forskellige risici forbundet med brugen af ingredienser, som kan vise sig at være ineffektive i forbindelse med koronavirus.Specifikt DIY naturlig hånddesinfektionsmiddel   der er alkoholfri, kan indeholde andre ingredienser såsom benzalkoniumchlorid og essentielle olier.De håndrensemidler kan reducere bakterievæksten, men vil ikke udrydde dem.Hvirvls- 35;101, da sprøjten til renvaskning af hænder med sølvioner har stærke antimikrobielle egenskaber.Det har ingen skadelige virkninger.

Hvirma og/35;101, da sprøjtesprøjtning til sølvionfri hånd fremstilles af eksperter med de rigtige ingredienser, der viser sig at være yderst effektiv til udryddelse af bakterier.Det beskytter os effektivt mod infektion af koronavirus.

100707   Overholdelse af WHO's retningslinjer

Sprøjt til hånddesinfektion kan ikke have de relevante ingredienser til at fremstille den i henhold til WHO's anbefaling.Kun hjemmelavet håndsanting sprayalkohol   når den er fremstillet med den fastsatte koncentration af alkohol kan vise sig at være god.Hverver og/eller 101, da hygiejnemidler til sølvion viser sig at være effektive, da de er fremstillet af autoriserede producenter i overensstemmelse med WHO's retningslinjer.


Hvordan man bruger sølv-ion hånddesinfektionsmiddel?

10004   Spray Silver-ion desinficerer på dine hænder og lad den tørre.

10004   Denne spray kan også anvendes på en hvilken som helst overflade til at give et langtidsbeskyttende skjold.

10004   Brugt til at deodorere ting omkring huset.


Derfor er Silver-ion sanitizer spray en ideel og bekvem mulighed for dem, der ønsker at bruge alkoholfri naturlig håndsanting.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Detron International Co., Limited
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Detron International Co., Limited

Firma Telefon: +86 07608862860

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13631154797

Internet side: detron.danb2b.com

Adresse: No.131~132,1stbuilding,RongHao Creative Park,East District,Zhongshan City,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top