Hvorfor er energibesparende køletårne ​​så populære

Udgivelses dato:2020-06-26

Der er mange slags køletårne ​​i øjeblikket, fordi de traditionelle køletårne ​​stadig vil være utilstrækkelige i brug, så køletårnene fortsætter med at lancere nye produkter efter forskellige behov. Med manglen på energi hilses de energibesparende køletårne ​​velkommen som følger:


      1. Forlænget levetid og reducerede vedligeholdelsesomkostninger: Turbiner adskiller sig fra motorer og gearkasser. Turbiner kræver ikke hyppig eftersyn og vedligeholdelse, men behøver kun at udskifte smør i henhold til sæsonen. Konstruktionen af ​​turbinen er streng, hvilket eliminerer motor, gearkasse og kabler, distributionskabe osv., Reducerer de daglige vedligeholdelsesomkostninger, i henhold til normal drift er levetiden for energibesparende køletårn mere end 20 år.

      2. Vandbesparelse og strømbesparelse: på grund af fjernelse af motor og gearkasse kan køletårnet ikke tale om brugen af ​​elektricitet. Der blev oprettet strømbesparelse, luftkanalen blev forlænget, og vandsprayen var næsten lig med nul. Ifølge markedet er det vandbesparende 80% Er også etableret.

30.jpg

      3. Generelt formål: Alle steder med køletårne ​​kan bruge turbinkøletårne ​​og kan gennemføre energibesparende transformation af alle traditionelle motorkøletårne. Opnå den samme køleeffekt. Vedligeholdelse og renovering af køletårnet sparer ikke kun energi og beskytter miljøet, men sparer også en masse penge for virksomheden, og kvaliteten er garanteret.


      4. Effektiv og sikker: udskift motor og reduktionsboks med en hydraulisk turbine, og skift motordrevet til hydraulisk drev. Uden motor undgås usikre faktorer som strømafbrydelse, lækage, gnisteksplosion osv. Det energibesparende køletårn bruger overskydende energi fra det cirkulerende kølevand til at skubbe turbinestyret til at rotere, hvilket forbedrer køle-tårnets varmeudvekslingseffektivitet.

24.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Jobtitel: Marketing manager

Afdeling: Marketing Department

Firma Telefon: +86-0769-82605139

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-189-0269-0017

Internet side: lingtian.danb2b.com

Adresse: Room 101, Building 2, No. 19 Pengwudong Road, Xiegang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top