Hvorfor er sensoriske legetøj gode for børn?

Udgivelses dato:2022-07-21

Hvad er sensorisk legetøj?


sensory legetøj er legetøj, der appellerer til sanserne. De kan hjælpe børnene med at udvikle deres sanser for berøring, lyd, syn og smag, kritisk for udvikling. Der er mange slags sensoriske legetøj. Nogle udnytter mere end én forstand ad gangen.

800x1.jpg


3 typer sensoriske legetøj


1. Taktile

tactile legetøj appellerer til berøring. De kan være glatte, ru, ujævn eller forskellige strukturer.


2visual

visual legetøj appellerer til synet. De kan have lyse farver eller mønstre, bevæge sig på interessante måder eller ændre, hvordan lys opfattes visuelt.


3auditory

auditory legetøj appellerer til lyd . De kan lave lyde---Squeaks, squawks, klokker eller musik---and kan have forskellige volumener eller toner.

3.jpg

ov .
helps stimulerer og øger bevidstheden om de fem sanser

sensory legetøj hjælper med at stimulere barnets sanser gennem syn, lugt, berøring og lyd. Nogle produkter vil give en stimulus, der tilskynder barnet til at bruge deres fantasi.

examples er vindmøller med hvirvler eller former, der drejer,når de blæses af luft og bobleblæsere, der skaber bobler,når de blæses gennem et halm.

2.
enhances dit barns tidlige udvikling og hjernefunktion

with brugen af ​​sensorisk legetøj, børn vil være i stand til at udforskenye ting, hvilket vil hjælpe med at stimulere udviklingen af hjerne blandt børn. Når babyer leger med legetøj, der laver lyde, hjælper det dem også med at genkende og lære at skelne mellem forskellige lyde. Hjælp i hjerneudvikling. 

3

.

gavnligt for børn med ADHD


charren med ADHD og ASD har problemer med at fokusere, og sensorisk legetøj kan hjælpe dem med at fokusere bedre. Sensorisk legetøj giver børn et afsætningsmulighed for deres ekstra energi og beroliger sig således og fokuserer lettere på læringsopgaver.

 4.

acts som læringsværktøjer

sensory Legetøj kan være bedre for børn, der traditionelt kæmper for at lære. Disse legetøj kan hjælpe børn med at udvide deres kreativitet, kritisk tænkning, fantasi og sociale færdigheder.


5 .hjælper med fine motoriske færdighedsudvikling

fine motor Færdigheder er de små bevægelser, der udføres hver dag, såsom knapning af en skjorte eller afhentning af en gaffel. For

children med autisme kan fine motoriske færdigheder ikke udvikles så let, som de ville være for andre børn. Legetøj, der tilskynder til bevægelse og manipulation af genstande, vil hjælpe med at forbedre fine motoriske færdigheder.

 6.

great måde at binde til dit barn

sensory legetøj er bredt kendt At hjælpe børn med autisme eller udviklingsforsinkelser. De er dog også blevet bredt accepteret som en god måde at binde til dit barn på. Det er forbløffende, hvordan de kan hjælpe med udvikling og læring.

sensory legetøj er ikke kun for børn. De er også gode for voksne. Mange voksne bruger sensorisk legetøj til stresslindring, afslapning og meditation.

 7

.

 helps børn lærer mere om verden


sensory legetøj tilskynde til udforskning og opdagelse . Når børn leger med sensorisk legetøj, lærer de om årsag og virkning, og hvordan forskellige genstande reagerer på hinanden. Dette hjælper dem med at opfatte mere om verden omkring dem.

 by Hideyoshi ushida

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top