Hvorfor rød 160; lys160; behandlingsudstyr speci64257; brug 630nm, 660nm, og 850nm bølgelængder?

Udgivelses dato:2020-09-07

Forskellige forskningsprojekter har fremmet behandlingen af visse sygdomme på forskellige bølgelængder.Det menes generelt, at bølgelængder mellem 625 nm og 900 nm er mest effektive til at helbrede sår og andre hudforhold.I den nederste ende synes 630nm og 660nm at være begunstiget.Ved længere bølgelængder er de mest fordelagtige 850nm og 8880nm.

En undersøgelse fra University of Chicago viste, at den gennemsnitlige bølgelængde af humant cellevæv er mellem 600nm og 720nm, hvor 660nm er midtpunktet.660nm er bedre end nogen anden frekvens, fordi den er tættere på resonansfrekvensen af cellevævet, hvilket får det til at absorbere bedre i hæmoglobin.Det er et rødt protein, der transporterer ilt i blodet.Mitochondria kan let absorbere rødt lys med bølgelængder af 630nm og 660nm, som omtrent falder sammen med absorptionsknappen af cytokrom c oxidase (målet for fototerapi).

mitokondriens metaboliske funktion er sædvanligvis begrænset af et biologisk aktivt molekyle kaldet nitrogenoxid, som binder sig til cytokrom c oxidase og forhindrer det i at bruge ilt.Det røde lys nedbryder molekylet, så cytokrom- oxidasen genskaber sin energireducerende metaboliske funktion.   Brug pulserende eller kontinuerligt lys til at helbrede og lindre smerten mere dybt.

Det er blevet konstateret, at når LED-lys pulseres, kan kroppens væv hele hurtigere.Når den brister kontinuerligt, beroliger den cellerne og mindsker smerten.Når pulserende enkeltfrekvens-lys bestråles på cellen, vil det stimulere cellen til at begynde at producere mere protein end normalt, så cellen vil hele hurtigere.Selv om LED-lyskilden fjernes, vil cellerne fortsat hele.I modsætning til pulserende lys, som er mest egnet til helbredelse, kan en kontinuerlig, stabil stråle eliminere/mindske smerte, reducere inflammation og slappe af muskelvæv.

Hvad har forskningen afsluttet?

Formålet med medicinsk forskning i en given behandling, der har vist fordele gennem erfaring eller endog anekdoter, er at forstå, hvordan og hvorfor den frembringer observationer.Af alle de undersøgelser, jeg har gennemgået, er de mindre kontroversielle undersøgelser baseret på observationer fra mennesker.

Disse vedrører røde lys virkninger på ledsmerter, såsom tendinopati, osteoarthritis, carpaltunnelsyndrom og muskuloskeletale sygdomme.Selv i disse tilfælde tyder resultaterne på, at behandlingen har potentielt moderat gavnlige virkninger.Ydmyghed betyder, at en metaanalyse af virkningen af rødt lys på osteoarthritis tyder på, at det kan hjælpe med kortvarig lindring af ledsmerter og morgenstivhed, men til ingen nytte.

Det viser også nogle lovende adjuverende behandlingseffekter, som kan anvendes til maxilloyal postoperativ helbredelse.

rd_linkable_red_light (6).jpg


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Jobtitel: email:marketing(at) reddotled.

Afdeling: sales

Firma Telefon: +86 0755-27802682

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: 18902854815

Internet side: reddoled.danb2b.com

Adresse: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top