Når disse situationer forekommer, er det tid til at udskifte lysene! !!!

Udgivelses dato:2024-02-23

have dunogensinde har haft denne oplevelse: kørsel omnatten, den"high -stråle"af den møtende bil gjorde dig øjeblikkeligt"blind"? Når du drejer en skarp sving, slukkede pludselig billysene, hvilket fik dig til at bryde ud i en kold sved!

car lys kan virke som en lille del af bilen, men de er"eyes"af en bil og er afgørende for at køre sikkerhed.

some mennesker måske synes, at så længe forlygterne ikke er lysenok, er det ikkenødvendigt at erstatte dem mednye. Faktisk,når billysets lysstyrke falder, lysene flimrer, farven ændres eller skygger vises, kan det minde dig om, at"it' s tid til at ændre lysene"!

brightness dæmpning: Når billysets lysstyrke ikke er så lys som før, og det er"ot magtfuld Et tegn på, at pæren bliver aldrende og skal udskiftes i tide."

internal sort skygge: Hvis du finder en sort skygge inde i billyset, kan det være forårsaget af glødetråd eller aldring. Disse sorte skygger vil påvirke den lysende ydelse af billysene og skal udskiftes i tide.-

lights flimmer eller er unormale:når du kører omnatten, hvis du finder lys flimrende eller andre abnormiteter, og Du kan høre subtile unormale lyde på et roligt sted, det kan være, at kredsløbet

loserer dens temperamentog skal repareres i tide.""

befor ændrer lysene, sørg for at bekræfte og bekræfte Modellen, som din bil er kompatibel med for at undgå ikke at være i stand til at installere den efter at have købt den.

secondly, det vigtigste, der ikke kan ignoreres, er kvaliteten af ​​billysene. Sørg for at vælge almindelige mærker og kanaler!

car lys er skytshelgen for belysningssikkerhed. Som sikkerheds elektriske komponenter vil deres kvalitet ikke kun forårsage visuel hindring,når de kører, men påvirker også stabiliteten og sikkerheden i køretøjets kredsløb!



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top