Hvad er processtrømmen af ​​aluminiumoxid keramisk produktion?

Udgivelses dato:2022-02-22

forming metoder til aluminiumoxid keramiske produkter omfatter tørpressning, fugning, ekstrudering, statisk presse, injektion, støbning, varmt tryk og andre metoder. I de senere år er der udviklet sådanne støbteknologier som filterpressstøbning, størkning af sprøjtestøbning, gelinjektionsstøbning, centrifugalfuglestøbning og fastfrit støbning. Produkter med forskellige produktformer, størrelser, komplekse former og præcision kræver forskellige støbemetoder. Udskille almindeligt anvendt støbning introduktion:


Dry pressestøbning:

Alumina keramisk tør presseteknologi er begrænset til genstande med en simpel form, en indre væg tykkelse på mere end 1 mm, og en længde-TO-Diameter forhold på ikke mere end 4: 1. Støbemetoden er uniaxial eller tovejs. Der er to typer presser, hydrauliske og mekaniske, som kan være semi-automatic. Pressens maksimale tryk er 200mpa. Udgangen kannå 15~50 stykker pr. Minut. Fordi roktrykket af hydraulikpressen er ensartet, er forskellen i pulverfyldning højden af ​​den pressede del. Imidlertid varierer trykket på den mekaniske presse med mængden af ​​pulverfyldning, hvilket let kan føre til forskelle i dimensionelle krympning efter sintring og påvirke produktkvaliteten. Derfor er den ensartede fordeling af pulverpartikler under tørpressning meget vigtig for formfyldning. Om påfyldningsbeløbet ernøjagtigt eller ikke har stor indflydelse på den dimensionellenøjagtighedskontrol af de fremstillede aluminiumoxidkeramiske dele. Når pulverpartiklerne er større end 60 μm og mellem 60 og 200 masker, kan den maksimale fri strømningseffekt opnås, og den bedste trykdannende virkning kan opnås.


yhedsformning:

-slotting Støbning er den tidligste støbningsmetode for aluminiumoxid keramik. På grund af brugen af ​​gipsforme er det lavt i omkostninger og kan bruges til at forme store-zesized og komplekse dele. Nøglen til fugning er forberedelsen af ​​aluminiumoxidopslæmning. Normalt anvendes vand som fluxmedium, og derefter tilsættes debondingsmidlet til bindemidlet, fuldt jord og udmattet, og hældes derefter i gipspladen. På grund af adsorptionen af ​​vand ved kapillæren af ​​gipsformningen størkner opslæmningen gradvist i formen. Når hule fugning,når støbevæggen absorberer opslæmningen til den krævede tykkelse, skal overskydende opslæmning udhældes. For at reducere krympningen af ​​den grønne krop bør en høj

concentrationsopslæmning anvendes så meget som muligt.

it er ogsånødvendigt for at tilsætte organiske additiver til aluminiumoxidets keramiske opslæmning for at danne et elektrisk dobbeltlag på overfladen af Slampartiklerne, således at opslæmningen kan stabilt suspenderes uden udfældning. Derudover er detnødvendigt at tilføje bindemidler, såsom vinylalkohol, methylcellulose, alginatamin og dispergeringsmidler, såsom polyvinylamin og gummi arabisk, som alle har rettet mod at gøre opslæmningen egnet til fugning.


\\n \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86-136-9173-1390

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-176-7451-1727

Internet side: huaminceramics.danb2b.com

Adresse: Room 106, unit 2, building 1, No. 17, headquarters 2nd Road, Songshanhu Park, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top