Hvad er effekten af ​​havbundsmiljø på katodisk beskyttelse?

Udgivelses dato:2022-04-22

There er mange faktorer, der påvirker qurosiviteten af ​​havbunden jord,når ubådledningen er begravet eller placeret på havbunden og direkte kontakter med havbunden. Hovedfaktorerne omfatter jordens resistivitet, redox potentiale, saltholdighed, vandindhold, pH-værdi, jordmikroorganisme og jordtype. Disse faktorer påvirker ofte hinanden, hvilket resulterer i de komplekse korrosionsegenskaber ved havbunden jord. Undersøgelsen om ætsning af havbundsjord har vist sig korrosionsfaktorer i havbundsjord.

due til det komplekse korrosionsmiljø af havbundsedimenter, korrosionshastighederne for stål i forskellige områder og forskellige ætsende miljøer er ret forskellige. Korrosiviteten af ​​havbundsedimenter bestemmes af alle korrosionsfaktorer. Korrosiviteten af ​​havbundsedimenter i et bestemt havområde kan bestemmes og forudsiges ved at måle de enkelte eller flere korrosionsfaktorer for havbundens sedimenter i havområdet, derfor har korrosionsfaktoranalyse og korrosionsforudsigelse altid været et vigtigt forskningsindhold inden for området korrosion. Efter at have skåret den gamle anode på den rå olie-rørledning og vejningsberegning, er det konstateret, at korrosionsgraden af ​​olierør anoden er mere end 70%.

sacrificial anodebeskyttelse spiller en vigtig rolle i korrosionsbeskyttelsen af ubådsrørledninger. Efter at være brugt i lang tid, forbruges den alvorligt og kan ikkenå det oprindelige designbeskyttelsesniveau. Derfor skal beskyttelsesvirkningen af ​​ofre anoden detekteres og overvåges regelmæssigt. Når det konstateres, at den konstruerede katodiske beskyttelseseffekt ikke kannås, skal der træffes foranstaltninger til at erstatte det i tide for at sikre sikker drift af ubådsrørledninger.


at samme tid, i designet af ubådsrørledning Rute, det ernødvendigt at analysere de grundlæggende data, såsom korrosionsfaktoren for ubådssediment og procesparametrene for ubåd pipeline, optimerer anodesignordningen, forlænger prisen for anodebeskyttelse så vidt muligt og reducerer omkostningerne ved udskiftning af anoden for at reducere risikoen for i et vist omfangs korrosionsskader i en vis grad og opretholde integriteten af ​​ubåd pipeline.
-shandong Linyi Bosi Ledende Materials Co, Ltd er en høj

tech Enterprise specialiseret Ved fremstilling af MMO fleksibel anode, ledende polymer fleksibel anode og titanbelagt anode, der hovedsagelig tilvejebringer katodisk beskyttelse teknologi, ingeniørdesign, installation og tekniske tjenester. Tlf.: 0539 3712117, 15588026668. \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top