Hvad er CNC-behandling?

Udgivelses dato:2021-08-04

generally refererer CNC-bearbejdningnormalt til præcisionsbearbejdning, der styres af computer digital kontrol, CNC-bearbejdning drejebænk, CNC-bearbejdningsmaskine, CNC mekanisk kedelig og fræsning mølle mv. 

CNC, også kendt som Computer Gong, CNCCH eller CNC Maskinværktøj, er faktisk et udtryk. 

later i Hong Kong, den blev introduceret i Pearl River Delta på fastlandet. Faktisk er det en CNC-fræsemaskine. I Guangzhou, Jiangsu, Zhejiang og Shanghai, CNC-bearbejdningscentre er enny type bearbejdningsteknologi. Hovedopgaven er at kompilere handleren, som vil være det originale manuelle arbejde. Drej til computerprogrammering. Selvfølgelig skal erfaringerne håndteres manuelt

CNC-bearbejdning har følgende fordele:

Antallet af forme er stærkt reduceret, og komplekse former kan behandles uden komplekse støber. 

if, du vil ændre Formen og størrelsen af ​​den del, du behøver kun at ændre delbehandlingsprogrammet, som er egnet til udvikling og modifikation afnye produkter.

Forarbejdekvaliteten er stabil, behandlingsnøjagtigheden er høj, og gentagelsesnøjagtigheden er Høj, som opfylder kravene til flyforarbejdning.

-Im Case of Multi-variety og lille

batch produktion er produktionseffektiviteten højere, og tidspunktet for produktionsforberedelse, maskinværktøjsjustering og procesinspektion kan reduceres, og Skæreidet kan reduceres ved at bruge den bedste skærebeløb.

it kan håndtere komplekse konturer, der er vanskelige at håndtere med konventionelle metoder, og kan endda håndterenogle uobserverbare dele.

 ovenstående er slutningen af ​​introduktionen om CN. C bearbejdning.

hope det ernyttigt for dig.


\\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • DONGGUAN KODI PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top