Hvad er en CNC fræsemaskine? Hvordan gavner det kunder og mekanikere?

Udgivelses dato:2022-08-20

Målet med moderne CNC-fræsning er at omdanne materialer som metalstøbegods til færdige, brugbare dele. Dette kan kun opnås med ekstremt præcise CNC-fræsemaskiner.


Computersoftware er hjernen i en CNC (Computer Numerical Control) fræsemaskine, der styrer maskinen og automatiserer produktionen for at øge output og opretholde ensartet kvalitet. Det' s denne repeterbarhed, der gør CNC bearbejdning så effektiv og så værdifuld for kunden og maskinteknikerne selv


Slutresultatet? Specialbearbejdede dele i høj volumen efter nøjagtige specifikationer, samtidig med at der opnås ekstremt stramme tolerancer. Højtuddannede maskinoperatører forstår, at CNC-fræsemaskiner ikke kun er vigtige for deres job, men også for produktionen og dens indvirkning på verdensøkonomien.


Hvad er rollen af CNC fræsemaskine?

Spændingen ved at være CNC maskinist er at omdanne støbegods til brugbare og pålidelige dele, ofte i større produkter. Disse dele kræver ofte snævre tolerancer, som ikke er tilgængelige i ufærdige støbegods, før CNC-fræseren fuldfører operationen.


Flyvemaskine-CNC ansigtsfræsning placerer et plan på emnet. Ansigtsfræsning skaber en flad tætningsoverflade, der praktisk talt eliminerer potentielle lækageproblemer.

Boring-Boring skaber et hul, gevind tilføjer tråde. Gennem og gevindhuller er de mest almindelige måder at samle dele på. Boring fokuserer på diameter og dybde af hullet.

Boring-Forstør eksisterende huller ved hjælp af boremaskiner og stive borestanger med enkeltpunktskæreværktøj for at skabe præcise hulrum i emnet. Boring gør det muligt at samle dele korrekt og tæt (til meget stramme diametertolerancer), eller at give ventiler mulighed for konsekvent at styre strømmen af luft, olie eller gas.

Når man taler om"stramme tolerancer"Hvor stramt mener vi egentlig? CNC maskiner kan skære 0,001 inches (i den enkelte-cifret mikrometerområde) eller ca. 1/4 bredden af et menneskehår. Det sker med utrolig hastighed.


I CNC-møller, 2-akse, 3-akse, 4-akse og fuld 5-akseindstillinger er inkluderet.


CNC-Maskine-Akse-1


2-Aksemaskine-til manuel jig bygning bevægelse er kun i x- og y-akserne ikke meget gentagelighed

3-aksemaskine-ofte anvendes til endefræsning bevæger sig i x-, y- og z-akser

Fire-aksemaskine-mest almindelige CNC-fræser anvender et ekstra b-akse til at bevæge sig i x-, y- og z-akserne for at give bordet mulighed for at rotere, hvilket giver adgang rundt om emnet; normalt begrænset til vandrette maskiner, men også bruges af premium butikker 4-akse lodret maskine (normal lodret er 3-akse)

5-aksemaskiner-flytte på x, y, z og b akser, plus en ekstra a-akse der er tale om specialiserede fræsemaskiner ikke egnet til masse-producerende dele

Lodrette og vandrette maskiner

CNC fræsemaskiner har to spindelretninger. I en lodret CNC maskine, hovedaksen, kaldet z-akse, er orienteret lodret. I c-Med søjlekonfiguration bevæger spindlen sig i denne retning, mens bordet med emnet bevæger sig i x og y vandrette retninger. Lodrette maskiner er ideelle til høj kvalitet-volumen, hurtigt-tempofyldte projekter såsom dæksler og beslag, der fræses fra den ene side.


I en vandret CNC maskine, spindlen z-aksen er vandret, normalt parallel med maskinens længde. Hovedaksen bevæger sig langs den lodrette y-akse og vandret langs x-akse. Paller og inventar holder emnet og bevæger sig langs z-akse og drej langs b-akse. Horisontal bearbejdning har flere fordele: bearbejdning fra fire sider, flere operationer på samme armatur, fræsning af mere komplekse dele og bedre spånevakuering.


Kan CNC-fræsning kombineres med andre operationer?

Med computerautomatisering og en ingeniør' s fantasi, CNC fræsemaskiner er i stand til at fræse næsten alt tænkeligt. Disse utrolige maskiner gør det også muligt at tilføje yderligere operationer til fræsningsprocessen, hvilket giver endnu mere funktionalitet.


For eksempel kan en drejebænk først fjerne det meste af delmaterialet (hvilket er hurtigere end konturfræsning), og skabe en ønsket cirkulær drejning. Delen kan derefter fræses, bores, tapes og meget mere. En enkelt operatør, der styrer to fræsemaskiner i én celle eller arbejdscenter, kan skabe en komplet del. Effektiviteten kan forbedres uden flere arbejdscentre og operatører.


En maskinist' s Perspektiv-At kunne multitaske tilbage-til-Tilbage giver ikke kun CNC-maskinoperatører en følelse af præstation, men cementerer en pålidelig og værdifuld position på værkstedsgulvet.

Hvad er Steckers evner' CNC fræsemaskiner?

Der er ikke to maskinværksteder, der er ens, og hver især finder en unik markedsniche og udvikler sine egne produktionsstyrker.


Stecker Machine er et eksempel på en moderne høj-slutværksted i stand til at håndtere mange CNC fræsning projekter. Mens udstyret regelmæssigt opdateres for at imødekomme kundernes behov, på tidspunktet for denne skrivelse, Stecker' s CNC fræsere består af 61 vandrette og 14 lodrette fræsere.


Afhængigt af produktionsbehov kan 95% eller flere af disse køre under et typisk første skift, mens resten er tilgængelige til opsætning. Der er mere end fire gange så mange vandrette CNC fræsere som lodrette, hvilket viser Stecker' s fokuserer på komplekse dele, der kræver stramme tolerancer.


Ud over standardfræsere kan du bruge specialiserede værktøjer, når det er nødvendigt. For eksempel er et værktøj skræddersyet med alle tre diametre på det, hvilket normalt gøres med tre separate borehoveder.


Et andet mindre almindeligt værktøj er et indekserbart hoved på en CNC-fræsemaskine. I stedet for en boremaskine, der kommer lige ud af spindlen, gør dette værktøj det muligt at rotere spindlen 90 grader for at kunne hulle huller i siden af delen uden yderligere arbejde.



Vi håber, at du har en dybere forståelse af CNC fræsemaskiner og se på det. Mere end bare et job. Fordelene er talrige og stabil beskæftigelse værdsættes af tusindvis af CNC maskinteknikere over hele landet.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Jobtitel: Business Development Manager

Afdeling: Business Section

Firma Telefon: +86-0769-85536862

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-13619085530

Internet side: rxcncmilling.danb2b.com

Adresse: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top