Hvad er silikone

Udgivelses dato:2022-07-27

silicone, også kaldet polysiloxan, en hvilken som helst af en forskelligartet klasse af væsker, harpikser eller elastomerer baseret på polymeriserede siloxaner, stoffer, hvis molekyler består af kæder lavet af skiftevis silicium- og iltatomer. Deres kemiske inertitet, modstand mod vand og oxidation og stabilitet ved både høje og lave temperaturer har ført til en lang række kommercielle anvendelser, fra smørefedt til elektriske-wire -isolering og biomedicinske implantater (såsom brystimplantater).


applications

polysiloxanes fremstilles som væsker, harpikser eller elastomerer, afhængigt af molekylvægten of polymererne og i hvilken grad polymerkæderne er forbundet. Ikke -svulkaniserede, lave-molekylære-vægt polysiloxanvæsker er usædvanligt stabile tilnedbrydning ved varme, vand eller oxidationsmidler og er gode elektriske isolatorer. De fremstiller fremragende smøremidler og hydrauliske væsker såvel som emulsioner til at give vandafvisende tekstiler, papir og andre materialer. Silikoneharpikser bruges i beskyttelsesbelægninger og elektrisk isolerende lakker og til laminering af glasklud.


vulcanized silicone gummi is forberedt i to hovedformer: (1) som værelse-temperatur-vulcanizing (rtv) Elastomerer, som er lave-molekylære-vægtvæsker, der støbes eller støbes i ønskede former og derefter sammenkobles ved stuetemperatur, og (2) høje-temperature-vulcanizing (HTV) elastomerer, som er højere-molecular-weight gums, der er blandede og behandlet som andre elastomerer. Silikongummier styrkesnormalt af fyldstoffer såsom silica; Andre fyldstoffer blandes ind for at tilføje bulk og farve. valued for deres elektriske-insulerende egenskaber, kemisk stabilitet og det brede temperaturområde, som de bevarer elasticitet, silikonegummier bruges hovedsageligt i o-ering Kager, pakninger, elektriske isolatorer, fleksible forme og (på grund af deres kemiske inertitet) kirurgiske implantater.-


history

siloxanes blev først kendetegnet som polymerer ved den. Engelsk kemiker

frederisk Stanley Kipping in 1927. Fordi kipping troede, at strukturen af ​​den gentagne enhed i det væsentlige var en keton (polymerkæder dem siliconer, etnavn, der er vedvarende. I 1940 American Chemist Eugene George Rochow hos det General Electric Company laboratories i Schenectady, N.Y., U.S., forberedte methylsiloxaner ved processen, der forbliver grundlaget for moderne polymerisationsmetoder. I mellemtiden undersøgte forskere ved Corning Glass produktionen af ​​siliconer, og i 1943 og det dow kemiske selskab formede Dow Corning Corporation til at fremstille silikoneprodukter. 


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Ministry of Foreign Trade

Firma Telefon: +86 15017023721

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13412570636

Internet side: hongsheng.danb2b.com

Adresse: Room 202, 311 Liheng Road, Shipai Town, Dongguan City, Guangdong, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top