Hvad forårsager vibrationen af ​​præcisionsmålingspumpen?

Udgivelses dato:2023-02-01

mechanisk membranpumpe -målepumpe kan opdeles i pneumatisk membranpumpe og elektrisk membranpumpe. Vibrationen af ​​membranpumpeimport og eksporthandel er hovedsageligt forårsaget af dårlig tårebestemmelse. Opløsningen var at eftermontere plastslanger ved indløbet og udløbet af membranpumpen for at reducere vibrationer.

diaphragm pumpe vibration:

1. Membranpumpen vibrerer stærkt

it kan skyldes at falde af eller beskadigede dele; Det kan også være, at røret ikke understøttes godt. metering pumpeproducents antyder, at det også kan håndteres ved at udskifte dele eller løfte rørstøtter.

2. Der er vandvåge eller luftlækage i rørledningen

it kan være, at møtrikken ikke strammes under installationen. Hvis lækagen er let, kan du også tørre betonen ved lækagen eller damplækagen. Hvis der er vandvåge ved grænsefladen, skal du spænd møtrikken med hånden. Mere alvorlige lækager skal fjernes og geninstalleres.

3. Milton Rowe mekaniske målepumpeproducenter producerer membranpumper, proceskvaliteten er ikke særlig god, og der er mange forbrugsdele.

4. Kontroller, om der ernoget problem med ventilationsfrekvensen under vibrationer. Hvis arbejdsfrekvensen for ventilation er relativt langsom, kan det være, at arbejdstrykket for indløbet og udløbet af den pneumatiske membranpumpe er for højt.

5. Hvis ventilationsfrekvensen er for hurtig, kan arbejdstrykket for luftindløbskilden reduceres passende.

6. Kontroller, om der er en lyddæmper under membranpumpen. Silencer er ikke direkte relateret til den luft-opererede membranpumpe og har ingen indflydelse på luften-opereret membranpumpe. Det kan kun bruges til at reducere lyden af ​​gasmanifoldventilen undernaturlig ventilation. Støjen er stadig lille, og vibrationen er stadig lille.

diaphragm pumpe vibrationsopløsning:

1. Saml fjederisolatoren

selection af membranpumpefjederisolatorstilarter

generalt, en søjle-type fjeder støddæmper bruges, som har fordelene ved lave omkostninger og kompakt struktur. Foråret kan udsættes, hvilket er praktisk at kontrollere fjedertilstandennår som helst og alt hvad der ere. Foråret, Højden under dennominelle belastning skal fjederen have et vist yderligere slagarrangement, den vandrette bøjningsstivhed i fjederen skal være mindst den lodrette bøjningsstivhed og et stabilt rensningstårn, der sikrer stødabsorption.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top