Hvad er kravene til ultralydsrensemaskine til rengøringsmiddel

Udgivelses dato:2020-08-03

Hvad er kravene til ultrasonisk rensemaskine til rengøringsmiddel




Alle har kendt til den funktion, som ultrasoniske rensemaskiner har.Nu, hvad enten det er i den industrielle kategori eller i husholdningskategorien, stiger antallet af brug af rengøringsmaskinen, hvilket også viser fordelene ved udstyret.




På det daglige behov er rengøring på den ene side, på den anden side, hvis de tilknyttede bakterier ikke kan fjernes, i vores fortsatte brug, vil der være en skjult risiko for sygdom.Hvis brugen af ultrasonisk rensemaskine til rene daglige nødvendigheder ikke blot kan sikre, at varerne er rene, udvide dets brugscyklus, men også kan spille en rolle som desinfektion og sterilisation, for os livskvalitet og kvalitet, er en garanti.




Der er mange former for daglige nødvendigheder, som kan rengøres med ultralyd, f.eks. tandbørste, glas, tandbørste, tandproteser, smykker, kam, cd, ur og elektrisk barberblad osv. Men disse rengøringsmidler er bedre til at kunne komme ind i væsken så vidt muligt.Når alt kommer til alt, skal ultralydsmaskinen bruges i miljøet med medium, ellers vil der ikke opstå hulationseffekt.




Sikkerhedsfaktoren for ultrasoniske rensemaskiner er stadig relativt høj, fordi dets arbejdsproces ikke behøver menneskelig indgriben, og dets uafhængige funktion kan sikre udstyrets stabilitet, så den er stadig relativt sikker generelt.




Ultrasoniske rengøringsmaskiner er vibrationer med høj frekvens i væskeudførelsen, skaderne på de rensede varer reduceres meget for at sikre de rensede varers sikkerhed, men også for at reducere omkostningerne ved brug.Brugen af udstyr til rengøring kan reducere tabet af de rensede genstande.




Desuden har den takket være den hurtige udvikling af ultrasoniske rensningsanlæg i de senere år fuldt ud gennemført automatiseringen af hele rengøringsprocessen.I rengøringsprocessen behøver operatørerne ikke at deltage i rengøringsprocessen og behøver ikke at røre ved rengøringsvæsken, hvilket i høj grad reducerer skaderne på operatørerne.De operatører, der anvender den pålidelige ultralydssikringsmaskine, behøver ikke at bekymre sig i lang tid om hudskader, hvilket i høj grad reducerer tabet af arbejdskraft i forbindelse med rengøring.




Ultrasoniske rengøringsmaskiner i renlighed kan være meget op til standarden, men hvis der er krav til overfladebelægningen af dele, kan det ikke garanteres.På grund af den forkerte funktion af rengøringshyppigheden og rengøringstemperaturen under rengøring kan udseendet af dele blive beskadiget, og følelsen af overrengøring er lidt.Operatøren bør derfor have en meget klar forståelse af rengøringsdelene ved indstilling af udstyret.




Derfor, selv om ultralydsmaskinen har en stærk rengøringsfunktion, hvis vi ikke lægger vægt på den i driftsprocessen, vil den forårsage for stor rengøringsskade.Det nuværende udstyr har generelt en funktion som punktlig funktion.Hvis den nominelle rengøring er påkrævet, foreslås det, at operatøren skal være ansvarlig for den, således at skaden for årsaget af rengøring reduceres.




Rengøringsmaskinets ydeevne med hensyn til olie og fjernelse af materialet er meget god, men hvis det er tungt olie, kan du måske ønske at fremskynde hastigheden af snavs opløsning, du skal bruge rengøringsmidlet, det kan fremskynde rengøringsmaskinens driftstid, forbedre rengøringskraften.




Hvad angår den ultralydssikringsmaskine, vil den konventionelle rengøring ikke skade artiklernes udseende, medmindre frekvensen og kraften ikke er korrekt justeret, og rengøringstiden er for lang, kan der forekomme visse skader, og den normale rengøring vil ikke påvirke udseendet af andre varer end rengøring.




Og brugen af rengøringsmiddel er blot at øge glasuren på kagen, is ær for de produkter med høje krav til udvendig overfladerengøring, kan brugen af rengøringsmiddel under rengøring fjerne snavs hurtigere; desuden er det også muligt at bruge rengøringsmiddel for at forbedre rengøringshastigheden,Hensigten er at være hurtig.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • China Dongguan Jiayi ultrasonic Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
China Dongguan Jiayi ultrasonic Co., Ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: Marketing Department

Firma Telefon: +86 0769-85198246

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13686680469

Internet side: jiayi.danb2b.com

Adresse: Beizha Industrial Zone, Humen Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top