Hvad er farvefærdighederne i den automatiske boks, der fremstiller maskingemaskine -boks design?

Udgivelses dato:2023-08-31

Color -færdigheder skal bemærkes fra følgende punkter: For det første er farven og emballagen oplyst forhold; For det andet kontrasten mellem farve og farve i sig selv. Disse to punkter ernøglen til brugen af ​​farve.


(a) Farve- og farvekontrastforhold


besides, The Kontrastforhold mellem farve og farve. Dette er dennemmeste ting at vise i mange råvareemballage, men meget vanskeligt at forstå. I designet fra mesteren er såreffekten af ​​emballagen Yangchunbaixue, tværtimod, det er dennederste del af folket. I kinesisk kalligrafi og maleri er ofte populært, så et ord, kaldet uigennemtrængeligt, sparsomme kan køre heste. Faktisk er det et slags kontrastforhold. Ydeevne inden for emballagedesign, dette kontrastforhold er meget åbenlyst og meget almindeligt. Den så-called kontrast har generelt følgende aspekter af kontrasten: det vil sige brugen af ​​farveskygger af kontrast, brugen af ​​farvekontrast, brugen af ​​farvepunkt til punktsammenligning, brugen af ​​farvekontrast, brugen af Farvekontrast, brugen af ​​farvekontrast, brugen af ​​farvekontrastkontrast og så videre.


(b), farven og belysningen af ​​pakkerne


so, da farven og emballagen skal være oplyst forhold fra hvore at begynde? Hovedsageligt gennem den ydre emballage -farve kan afsløre eller afspejle de indre emballageartikler. Få folk til at se på den ydre emballage kan dybest set opfatte eller knytte den indre emballage til hvad. Til dettenummer har forfatteren gentagne gangenævnt i de tidligere artikler, men hvis vi kan gå ind i butikken til lasthilsen på det første look, afspejler mange produkter ikke til denne form for belysningsforhold. Så forbrugerne ikke kan være fra overfladen til indersiden for at tænke på emballageartikler til hvad. Selvfølgelig vil det ikke spille en positiv rolle i fremme af produktsalg. Dennormale farve på den ydre emballage skal være forskellige grader at forstå, så de samme egenskaber.


fra industrien i dennormale farve på fødevarer, dens vigtigste farve gåse gul, lyserød til Udtryk dette giver en person en følelse af varme ognærhed. Selvfølgelig, en af ​​te, med en masse grøn, drikkevarer, med en masse grøn og orkidé, alkohol, kager med en masse rød, børn' s mad med en masse rose, daglig brug kosmetik Klasse Normal farve med sin vigtigste farve Mere rose, lyserød hvid, lysegrøn, lys orkidé, mørkebrun, for at fremhæve den varme og elegante stemning, tøj, sko og hatte mere mørkegrøn, mørk orkidé, kaffe eller grå, i orden At fremhæve skønheden i den rolige og tunge elegance. Tøjsko og hatte er for det meste i mørkegrøn, mørk orkidé, kaffe eller grå for at fremhæve skønheden i ro og elegance.


from performance egenskaber, mad alene, kage og konfekturklasse med guld, der giver en person indtryk af duftangreb; te, øl og andre drikkevarer med rød eller grøn klasse, der symboliserer den te rige og duftende; Tomatsaft, æblejuice med rødt, med fokus på denaturlige egenskaber på varen. Automatisk kassemaskine, selvomnogle pakker fra hovedfarven ikke går somnævnt ovenfor med råvareattributterne i lignende farver, men sernøje ud, hvis emballagedesignet er fra pennen på en kender Dette synspunkt på den symboliske farveblok, farve, farvelinie eller farven fremhæver indholdet af koncentrationen. Dette skulle være mesterværket for alle. Mange sådanne eksempler kan findes i emballagen af ​​nogle tøj ognogle fremstiller-up og endda i emballagen af ​​nogle vine.

基建567B.png


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
dongguan degao machinery technology co.,ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Sales

Firma Telefon: +86-135-8077-6960

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-189-2827-5267

Internet side: degaomachinery.danb2b.com

Adresse: First Floor, Building 4, Baediai Industrial Park, Changping Village, Daojiao Town, Dongguan City, Guangdong Province, China.

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top