Hvad er oppustelige poolflydere lavet af?

Udgivelses dato:2022-06-29

inflatable pool flyder are generelt lavet af PVC eller polyvinylchlorid. PVC er en af ​​de mest almindeligt anvendte syntetiske plast i verden. Det kan overraske folk, hvordan PVC kan gøres til floats. Det er sandsynligvis fordi den første ting, som folk tænker på,når de hører PVC, er den, der bruges i rør. Det er dog den stive slags PVC. Den, der bruges i gummibåde, blødgøres af blødgører.

as i 2015, PVC er den femte mest producerede syntetiske plast i verden. Det år blev 38 millioner tons PVC produceret. Det er til begge former for PVC. Den stive type er solid, men alligevel sprød. Når PVC blandes med en blødgører, bliver PVC fleksibel. Den blødgører, der bruges til at blødgøre PVC, er kendt som phthalat, som ikke er et meget godt materiale for både mennesker og miljøet. Forskellige sundhedsorganisationer har ikke identificeret de specifikke bivirkninger af phthalater i people's helbred. De samme sundhedsorganisationer overvågernøje dette kemikalie for fremtidige lovgivning. Babyer har også en tendens til at lægge deres hænder på deres mund, og disse hænder kan have rørt phthalater på forhånd. Når det kommer til oppustelige poolfloats, kan det dog være ubetydeligt, da det ikke er hver dag, at børn bruger oppustelige pool flyder.


keep dine pool flyder konsekvent rene ved at gøre dissenødvendige trin:

deflat din float

den første ting, du gør, er at tømme din pool float. Det ville være lettere at rengøre din float grundigt, hvis det er tømt. Åbn blot din floats ventilstamme for at lade al sin luft ud.

remove alt overskydende vand i din float

make sikker på, at der ikke ernoget ekstra vand i din float. Fjern alt det overskydende vand i din float.

Clean din pool float

detnæste og vigtige trin er at rengøre din float. Der ernaturlige og organiske rengøringsmidler såvel som kemiske rengøringsopløsninger. Dennaturlige og organiske rengøringsmiddel er sikrere, men rengøringsassistenterne med kemikalier er designet til at være effektive til at eliminere bakterier lettere.

Hvad kan du bruge til at rengøre din svømmer? En spand 1

4 kop mild rengøringsmiddel til en gallon vand. Vask derefter din float ved hjælp af denne sæbeopløsning ved hjælp af en klud eller en svamp. Skyl det af med vand bagefter.

vinegar

/dennæste mulighed er at bruge eddike som dit rengøringsmiddel. Bland en del hvid eddike til to dele varmt vand, og bland dem godt. Brug denne løsning til at dyppe din float i cirka 20 minutter. Dette ville fjerne al snavs og forme i din pool float.

baking -soda

baking -svimmel Dele af varmt vand grundigt. Denne bagepulveropløsning ville absorbere al snavs i din float, og den ville rengøre den på samme tid.

bleach

a kemisk opløsning, der ville rengøre og desinficere din float er bleach . Tilføj bare 2 spiseskefulde blegemiddel til en spand med vand ognedsænk din svømmer i den. Vent i ca. 4

5 minutter på, at blegemidlet skal være effektivt.

blach kan også bruges til at fjerne bakterier, skimmel og mugg fra din float, men hvis du vælger et mindre hårdt rengøringsmiddel, kan du bruge enhver af de første tre muligheder for rengøringsløsning.

 

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.

Jobtitel: Sales & Operations

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86 18129702995

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18129702995

Internet side: qifuli.danb2b.com

Adresse: No. 6, Fuda North Road, Futian Industrial Zone, Futian Town, Huizhou, Guangdong, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top