Hvad er fordelene ved behandling med rødt lys for kroppen?

Udgivelses dato:2020-09-01

Med udviklingen af forskning i behandling med rødt lys er det blevet mere og mere tydeligt, at behandlingen giver fantastiske sundhedsmæssige fordele.Kliniske undersøgelser er begyndt at udforske de forskellige muligheder for røde og næsten infrarøde bølgelængder til at helbrede forskellige fysiologiske og mentale forhold.   Tænk på rødt lys som mad til din krop, der giver næring, der bidrager til øget velvære.   De fleste røde lysvirkninger er gennem cellerne8217;mitochondria absorberende lys.I   celleundersøgelser, cytokrom C oxidase i mitokondrien absorberer rødt lys, hvilket får det til at frigive nitrogenoxid, øge ATP og mindske oxidativ stress.Denne øgede ATP-produktion (energi) er en mulig årsag til lysbehandling 8217s positive virkninger på muskelhelbredelse og fysisk ydeevne.Følgende er fordelene ved forskellige aspekter af behandling med rødt lys.

Forbedring af hudens sundhed

1.øget produktion af kollagen i huden

2.øget produktion af fibroblast

Fire.øget cirkulation mellem blod og vævsceller

5.beskytte celler mod skader

6.forøgelse af mRNA i cellerne, som hjælper med at stimulere cellen

7.forbedring af ansigtsstrukturen

8.reduktion af fine linjer

9.Forbedring af akne

10.forbedre kompleksiteten

11.forynge huden

Sårende heling

Rødt lys kan også hjælpe med at fremskynde sårhelingen.

Forskning i journalen Anais Brasiliros de Dermatologia understreger, at lysbehandling kan hjælpe med sårheling på nogle få måder, f.eks. ved:

1.   reduktion af inflammation i cellerne

2.   stimulering af nye blodkar, som læger kalder angiogenese

3.   forøgelse af hjælpsomme fibroblaster i huden

Fire.   øget produktion af kollagen i huden

5.   Flere undersøgelser af mennesker kan hjælpe med at bekræfte disse resultater.

Fremme af hårvækst

Mange undersøgelser undersøgte virkningen af rødt lys på hårvækst og beviste, at behandling med rødt lys kan forbedre hårtætheden.

Forskerne indikerer, at mennesker anvendte lys i bølgelængder både 665 nanometer (nm) og 808 nm kan få hår til at vokse til den bedste effekt.Lavt laserterapi, også kaldet rød lys terapi, afslører fotoner i hovedbund væv.Disse fotoner absorberes af svage celler for at tilskynde til hårvækst.Det er almindeligt anerkendt, at proceduren er sikker, tålelig og mindre invasiv end hårtransplantation.

Reduktion af smerte

En artikel i European Journal of Fysik and Rehabilitation Medicine har samlet resultaterne af mange undersøgelser vedrørende RRT og muskel- og skeletbesvær.Forskningen viste, at RLT effektivt kunne reducere smerter hos voksne med forskellige muskuloskeletale lidelser, og   Nær-infrarøde lysbølgelængder mindsker den samlede smerte ved at lette ledstivhed og ømhed, mindske inflammation, lette muskelspasmer og øge blodgennemstrømningen.

tabe vægt

Lysterapi, især naturligt sollys, har altid fået folk til at føle sig sundere og mere energiske.Kroppen absorberer lys for a t producere mere vitamin D, men den positive indflydelse af lys kan 35;39;t alene tages i betragtning af vitaminproduktion; faktisk kommer en mere signifikant virkning fra rødt og nærinfrarødt lys.Disse bølgelængder af lys fra 600-1000nm har direkte indvirkning på kroppens metabolisme ved at interagere med de energiproducerende dele af vores celler.Da tilførsel af energi og produktion er uløseligt forbundet med vægtstyring, er forbindelsen klar.   Vi ved, at undersøgelser viser rødt lys kombineret med nærinfrarød lys kan stimulere frigørelsen af lipider fra fedtceller i kroppen for at opnå vægttab.

Resumé

Behandling med rødt lys kan medføre mange store fordele for den menneskelige krop, og ingen sidevirkninger.har vist lovende resultater i mange henseender, især med hensyn til behandling af visse hudlidelser, nu er det nemt at købe udstyr til behandling med rødt lys, men skal købe FDA-certificeret udstyr, når du har brug for det.


1000w_led_red_lights.png

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top