Hvad er Cutting?

Udgivelses dato:2020-12-18

      Hvad er   Cuttin G?

      Udskæring er en teknik, hvor-\35;101; operatøren flytter et materiale (arbejdsstykke) som f.eks. metal og værktøjet i forhold til hinanden med henblik på at forme arbejdsstykket i den ønskede form gennem barbering i FTUQUQU353;, boring osv.

      Skæring af præcisionsfaktorer

      (1) Stimulering

      Når et objekt udsættes for en kraft, forsøger formen at ændre sig og samtidig generere en kraft til at modstå denne ændring.Denne ejendom kaldes stivhed.For værktøjsmaskiner er stivheden nøglen til vellykket bearbejdning med den ønskede nøjagtighed.Mens værktøjsmaskiner i dag er i stand til gradvis at opfylde stivhedskravene, er det i tilfælde af hvomår- og eksport101; mikroordenspræcision er nødvendig, har operatørerne brug for en dybere forståelse af stivhed.

      Stivhed kan kategoriseres i to typer, statisk stivhed og dynamisk stivhed.Statisk stivhed, forklaret så enkelt som muligt, er stivhed, når kraftens retning og størrelse er konstant.Med værktøjsmaskiner bevæger den bevægelige del sig ikke påBord.Hør, bordet er deformeret af vægten af den bevægelige del.Selv om den faktiske virkning er meget lille, kan maskinpræcisionen i nogle tilfælde falde.
På den anden side er dynamisk stivhed stivhed, når kraftens retning og størrelse varierer.F.eks. opstår vibrationer, når man tænder værktøjsmaskinen, hvilket kan få nogle værktøjsmaskiner til at tale eller på anden måde vibrere på en måde, der påvirker maskinpræcisionen.Når man skærer eller arbejder på andre måder, er både statisk og dynamisk stivhed nøglefaktorer, der skal tages i betragtning.

        (2) Termisk deformation

      Objekterne udvider sig med temperaturstigninger.Metaller er ingen undtagelse fra denne lov, og for nøjagtigt at måle længden skal målerummet være fuldstændig temperaturreguleret.
Ved bearbejdning skal operatørerne være særligt opmærksomme på at forhindre termisk deformation i arbejder.Dette skyldes, at værktøjsmaskinkomponenter genererer varme, når værktøjsmaskinen er i drift, hvilket øger temperaturen på de dele, der skæres.Termisk deformation bliver en større overvejelse, efterhånden som værktøjsmaskinen fortsætter med at fungere.Det er derfor vigtigt at kende temperaturen på forskellige steder i en operation for at sikre præcisionsmaskinering.

      To metoder til opskæring

1.png 2.png

                  Rolling: Værktøjslinjer                     Drejer: Arbejdspladser Slår

                                                    (A: Værktøj       B: Arbejdsstykker)

      Udskæring er en teknik, hvor og hvor-35;101; operatøren flytter et materiale (arbejdsstykke) som f.eks. metal og værktøjet i forhold til hinanden med henblik på at forme arbejdsstykket i den ønskede form gennem barbering og/eller barbering, bore, osv. Skæring kan bredt opdeles i to metoder: rullering, hvæs- og-351; arbejdsstykket tilbageholdes mens værktøjerne skiftes,og dreje, hvæs-\35;101; stykket skiftes i stedet.

(Indholdet af artiklen kommer fra:https www.keyance.com/ss/products/foranstaltning-sys/machinering/)




Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Emet Cutting Tools Limited
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Emet Cutting Tools Limited

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Sales

Firma Telefon: +86 18927826958

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18927826958 +86 13727579969

Internet side: emettools.danb2b.com

Adresse: No. 1, Building B, Donghao Industrial Park, Pengwu Management District, Dongkeng Town, Dongguan city, Guangdong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top