University of Washington: NMN er vigtig for at opretholde synet i alderdommen

Udgivelses dato:2024-03-06

as folk bliver ældre, de er tilbøjelige til en række synssygdomme, såsom alder-relateret makuladegeneration, hvilket forårsager den gradvise død af fotoreceptorceller, hvilket resulterer i synstab.

 

in 2016, forskningsteamet af professor Shinichiro Imai ved University of Washington fandt, at mangel på NMN (niacinamid mononukleotid) forårsagede død af stang- og kegleceller hos mus, hvilket markant reducerede visionen af mus; Behandling af mus med NMN vendte dette og gendannede musene' s vision. Undersøgelsen blev offentliggjort i tidsskriftet Cell Reports.

 

in eksperimentet, forskerne slog først genet ud og udtrykte Nampt -proteinet i musestangceller ved genredigeringsmidler, hvilket førte til en signifikant reduktion i NMN -niveauer i musestangceller.

 

after 6 ugersnormal fodring, fandt forskerne forskerne At mus, der manglede stangcelle NMN (Nampt-rod/-rod), viste et markant fald i synsskarphed og ydeevne på elektroretinogram (ERG) test sammenlignet med kontrolmus (NAMPTF/F).

 

at på samme tid var fundusbillederne af mus, der manglede stangcelle NMN, mere overskyet, og en række symptomer, såsomnethindensnedbrydning og optisknervedukning, forekom. Det er bevist, at Rod NMN spiller en afgørende rolle i at opretholde synet om mus. På musekeglecellerne og lignende resultater viste en signifikant reduktion i synet. Dette bekræftede endnu en gang den vigtige rolle, som NMN -niveauer har til at opretholde funktionen af ​​fotoreceptorceller hos mus.

 

after, der bekræfter skaden på synet forårsaget af den Mangel på NMN forsøgte forskerne at behandle mus med NMN for at gendanne deres vision. Resultaterne viste, at efter at have modtaget 300 mgkg af NMN intraperitoneal injektion (ca. 1,35 g hos mennesker) i 6 på hinanden følgende dage, viste mus enten stang NMN eller kegle NMN betydelig visuel forbedring.

 

/in konklusion, denne undersøgelse bekræftede NMN'snøglerolle i beskyttelsen af ​​visuel sundhed ved kunstigt at reducere og gendanne NMN -niveauer i musefotoreceptorceller. Og som forskerne sagde,

be Cause NMN -syntesevejen er allestedsnærværende i alle slagsneuroner, og supplement til NMN kan have en beskyttende virkning pånerver, denne undersøgelse giver også enny idé til behandling af andreneurodegenerative sygdomme, såsom hjerneatrofi og Alzheimer

39; s sygdom. 

"

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Long Life Group Co., LTD

Firma Telefon: +86-025-57238879

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18551727866

Internet side: baixingjiujiu.danb2b.com

Adresse: Room 618, East Building, Lishui Industrial New City Center, Fuyou Road, Lishui District, Nanjing City,Jiangsu Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top