Ultra lavprismaske maskinclearance - det er tid til at tabe!

Udgivelses dato:2020-08-08

For nogen tid siden var den epidemiske situation så voldsom, at mange virksomheder begyndte at hæve prisen på N95-masker til et meget højt niveau.Man kan sige, at N95 medicinske masker blev købt med penge.I begyndelsen forstår nogle måske ikke.Hvad er forskellen mellem almindelige masker og N95-masker?N95-maske er en af de ni former for partikelmasker, der er certificeret af det nationale institut for sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. " N " betyder partikler, der ikke er egnede til olie.F.eks. er dråber fremstillet ved at tale eller hoste ikke olieholdige. " DK " betyder, at filtreringseffektiviteten når 95% under de påvisningsbetingelser, der er fastsat af instituttet for sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen.N95 er ikke et specifikt produktnavn.Så længe produkterne opfylder N95-standarden og består NIOSH-undersøgelsen, kan de kaldes " N95- masker " ...

Da fremstillingsprocessen for denne form for maske er meget mere besværlig end almindelige engangsmasker, er prisen også højere.På grund af den epidemiske situation er N95-maskerne i mangel af forsyninger, og mange producenter har tilsluttet sig produktionslinjen.Derfor er N95 maskemaskine nøglen til mange producenters produktion.

微信图片_20200808145258.jpg 微信图片_20200808145248.jpg

I øjeblikket har vores firma at gøre med godkendelse af en batch af kn95 maskemaskiner.Med hensyn til kvalitet, effektivitet og eftersalgsservice kan De være sikker på, at vores virksomhed har været beskæftiget med moderne automatiseringsudstyr i mange år.Hvis du stadig har krav om køb af maskemaskiner, bedes du kontakte os i tide og betjene dig helhjertet.

N95 maskemaskine refererer til en række plane- og tredimensionale maskemaskiner, som anvender N95-fiberdug som råmateriale og kan fremstille N95-maske.N95 maskemaskine er generelt opdelt i N95 plane maske maskine og N95 stereoanlæg.En serie N95-masker omfatter maskemaskiner, inder- og udvendige maskemaskiner til ørebælter og maskemaskine til bandage.Produktionslinjen for maskiner til fremstilling af stereotyper i N95 omfatter formformformningsmaskine, svejsningsmaskine, lamineringsmaskine med næsetråd og elektrisk svejsemaskine.

微信图片_20200804091809.jpg

Hvad skal man være opmærksom på, når N95-maskemaskinen kører?

1.Når maskinen flyttes, er det nødvendigt at håndtere den med omhu, og installationen skal være stabil.Få maskinen til at fungere under gode forhold.

2.Vær opmærksom på at holde maskinen ren og ren, og tør den forsigtigt med en ren blød klud.Vær forsigtig!Brug ikke kemiske råmaterialer og hårde genstande til at rengøre og tørre den elektriske kasse og krop.Overfladen af kroppen er bagt med elektrostatisk pulver.Når den først er beskadiget, kan den ikke repareres uden maling.

3.Det er strengt forbudt at drive respirator med elektricitet under vedligeholdelse for at undgå menneskelige ulykker.

Fire.Det er strengt forbudt at røre formen med hænder efter opvarmning for at undgå høj temperatur.


微信图片_20200803120515.png

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.

Jobtitel: Members of Foreign Trade

Afdeling: Ministry of Foreign Trade

Firma Telefon: +86-0371-53311283

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18300627768 /18537156592

Internet side: maechn.danb2b.com

Adresse: 58 Second Street, Economic and Technological Development Zone, Zhengzhou, Henan Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top