Top ti verdensøl

Udgivelses dato:2020-06-25

De største ti verdens førende øl er Budweiser, Heineken, Carlsberg, Corona, Odinger, Tsingtao Beer, Harbin Beer, Yanjing Beer, Snow Beer, Dali Beer.


  Budweiser

Født i USA i 1876 og ind på det kinesiske marked i 1995, Anheuser-Busch InBev Group, den førende producent af bryggerier i verden, og den førende producent af bryggerier, er kendt for s in rene smag.Budweiser øl har udviklet sig i århundreder med sin rene smag og fremragende. Kvaliteten har vundet forbrugernes gunst over hele verden, hvilket er blevet verdens 35;39;bedste s ælgende øl med et højt salg.


Heineken

Grundlaget i 1864 i Amsterdam, Nederlandene, også kendt som Heineken, et internationalt kendt ølmærke, er smagen glat og blød, uden den astringerende og spændende smag, verdens og den største øleksportør.39


bryggeri Tsingtao

Tsingtao Brewery anvender byg, ris, humle af høj kvalitet og moderat blødt, hårdt, rent og sødt mineralvand fra Laos som råmaterialer.Den oprindelige vækstkoncentration er tolv grader, og alkoholindholdet er 3.5-4%.Sprutten er klar og gennemsigtig, lysegul, og skummet er hvidt, skrøbeligt og langvarig.


Budweiser

I Belgien og Tyskland er der brygget øl i den traditionelle bryggerier i Leuven, Belgien.Den har en forfriskende smag og en lidt sur, gæret Lager-øl.

Det brygges i overensstemmelse med Pilsner-stilen, som befolkningen i Østeuropa elsker.Under AB InBev Group besatte Time Beer hurtigt 75% af den belgiske øleksport og blev et internationalt mærke, der blev solgt i mere end 80-lande rundt om i verden.


Sne Øl

Som et ølmærke valgt af kinesiske forbrugere, har Sne Beer historien om " Snow First Breaking " bag det gode salg.For bedre at kunne forklare ølets styrke og niveau og jagten på og troen på at brygge god øl vil SneBeer åbne et parti af unikke ølfabrikker og invitere offentligheden til at besøge oplevelsen.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Taizhou Weikeya Copper Products Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top