Tre i en hurtig opladning Universal Data Line -nødvendigt for forretningsrejse

Udgivelses dato:2021-06-28

Tre på en hurtig opladning af universel datalinje--nødvendige for forretningsrejse


En mobiltelefon bærer næsten hele en person.Brush, chat, microblog, venner cirkler, forlade mobiltelefon 10-minutter, som om man mistede kontakten med hele verden, så det forfærdelige er, at telefonen kun har lidt kraft tilbage.På nuværende tidspunkt er vi ivrige efter datalinjer.Det ligner en junkie.Med det stigende antal elektroniske apparater bliver flere og flere kaotiske opladningsledninger vores daglige problemer.Er der ingen god måde at være en gang for alle?For at gemme disse datalinjer har du brug for en tre på en, hurtig opladning, universel datalinje.Det gør jeg.'t ønsker at låne et batteri eller en datalinje med det samme.Det viser sig at være alt frugtpulver.mobbe mig Android part) hvis du ikke't ønsker at få depressionen af ikke at låne opladningslinjen, du skal medbringe 3 eller 4 forskellige opladningslinjer i din taske hver dag.Hvor irriterende!

微信截图_20210417162441.jpg

Efter et langt udvalg, dette C-type hurtig opladning linje af Koran Android Apple endelig indtastede synet af egenskaben Bairun center.Uanset om den går ud eller er hjemme, er denne linje nok!


Tre i én oplader hoved, kan skiftes når som helst, med hele mobiltelefongrænsefladen på markedet.Desuden planlægger den med rimelighed også grænsefladens layout og placering gennem design.


Gør hver grænseflade bekvem, behagelig og smuk.Med andre ord vil der uundgåeligt være en-til-en-tre produkter, fordi der er for mange personlige elektroniske apparater, hvoraf næsten en er vigtig, såsom mobiltelefoner, opladere, mobil kraft, tabletter, pc'er.


Fordelen ved denne ladelinje er, at der er tre forskellige grænseflader på én linje.Uanset hvilken mobiltelefon, kan den bruges.


Forskellige datakabler er lavet af TPE, som i høj grad forlænger tjenestelivet.En datalinje med tre grænseflader er bærbar, som sparer penge og plads, og som egner sig til en række forskellige modeller.Tre typer mobiltelefoner kan oplades på samme tid.Uanset om det er MAC eller Android, kan Android koble stik direkte i stik retningen, og det er let at bruge.


Rejser i udlandet, venner/Familie af forskellige modeller kan også betale sammen, spare penge og praktisk~


Er du blevet forelsket i det?Nå, men...'Tag det hele.eJeg går nu.Det'Det er for belejligt!Et så godt produkt kan reducere dit liv, forbedre livet, så du ikke længere bekymrer dig om en masse rodet datalinjer.Det er fantastisk!belejligt, enkelt og holdbart.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Li Chao Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen Li Chao Technology Co., Ltd

Jobtitel: service manager

Afdeling: Business department

Firma Telefon: +8618179151597

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +8618179151597

Internet side: lichao.danb2b.com

Adresse: 326, Kelly building, 33 Cuizhu North Road, Dushu community, Dongxiao street, Luohu District, Shenzhen, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top