Dette smarte ur kan ændre livene hos mennesker med diabetes

Udgivelses dato:2020-07-23

Nogle områder med bærelig teknologi har kæmpet for at finde et formål.

Den klareste er smartwatch, der stadig rutinemæssigt bruges til lidt mere end fitness tracking og telefonsamtaler.

Movano.   arbejder på en af de mere livsændrende anvendelser for bærestoffer, fuldstændig ikke-invasiv glukoseovervågning for personer med diabetes.

Virksomheden har for nylig modtaget en ekstra $10 millioner i finansiering, og planlægger at have en fungerende prototype ved slutningen af 2021.

Movano8217s s ærlige hook er ikke blot, at der ikke kræves nogen fingerspids eller kanyle for at få en læsning, men den kommer i form af et ur.

For øjeblikket er kun afsmeltede billeder af enheden tilgængelige.Men de viser tydeligt, at Movano ønsker, at det er et ur, man kan bruge hele tiden.

Spændet ligner en Apple Watch i rustfrit stål.Dens udseende er langt fra en in-udvikling rival som GlucacoWise, som ligner meget mere en fingerpik enhed.

Du vil blot bære uret, og så kan du spore dit blodsukker gennem dagen på dit håndled, eller i en app på din telefon.

Der ville ikke være flere ubehagelige fingeraftrykkesprøvninger, ikke mere regelmæssige genbeplantnings-(35;101; overvågning af lapper på din arm.

Det vigtigste spørgsmål er, hvordan det fungerer.

Den Wearbare tech8217s mest omfattende opløsning til glucoseovervågning er den intelligente kontaktlinse, som bruger glukoseniveauet i din tårevæske til at vurdere blodsukkeret.

Google arbejdede på en af disse med Novartis indtil sidst i 2018, da projektet blev nedlagt, da resultaterne ikke var tæt nok på resultaterne af blodglukosen.

Movano8217s tilgang har mindre af en sci-fi luft, men er ikke mindre afhængig af teknologi.Det bruger lavenergiradiobølger til at opdage ændringer i blodglukose, og fjerner behovet for det lille rør (cannula), der anvendes i de nuværende kontinuerlige glucoseovervågningssystemer.

8220; Glucose har specifikke elektriske og fysiske egenskaber, som kan detekteres af RF-energi " Modano grundlægger og direktør Michael Leabman.

" Når man ser på vand med olie i, kan man synligt se olien på vandet, fordi lyset bøjer sig og reflekterer anderledes i olie og vand.Tilsvarende virkninger sker med glukose i Deres blodkar og kan måles med RF. 8221;

Flere mindre undersøgelser har undersøgt levedygtigheden af denne form for RF-overvågning.A   offentliggjort papir   I Tidende med Infrarød, Milliameter og Terahertz Waves i 2018 så man med succes en spige i et svin, der fik en glukoseindsprøjtning, f.eks. ved hjælp af 58 821162 GHz-bølger.

Hvert af disse forsøg anvender et andet frekvensbånd til analyse af glukosesændringer.Men indikationer er i det mindste lovende.

At gøre konceptet virkeligt

Udfordringen er nu at bringe denne teknologi ned på en skala, der vil gøre Movano 8217s konceptbilleder til virkelighed.

8220; På dette stadium skrumper vores nuværende fokus vores teknologi for at sikre, at den har lav kraft nok til at passe ind i en bærebar.Sideløbende hermed optimerer vi algoritmerne, så vi kan få nøjagtige aflæsninger på folk af alle aldre, kropstyper og etniske grupper for at få FDA- clearance, siger Leabman.

Movano har en stor opgave foran sig som en forholdsvis lille opstart med indtil nu en halv million midler.

Leabman8217s erfaring er imidlertid baseret på den tekniske snarere end medicinske side.

8220; I de seneste 20+ år har jeg bygget fire virksomheder sammen med nogle nøglemedlemmer af Movano8217s ingeniørhold, der har anvendt forskellige RF-løsninger til at håndtere store problemer elegant og effektivt, 8221; siger Leabman.

8220; Vores første vision, da vi startede firmaet for ca. 2.5 år siden, var at skabe en platform, der kunne bruges til en række forskellige medicinske anvendelser, herunder sporings sensorer omkring hjemmet og overvågning af vitale organer fra kroppen.

" Da vi indså, hvor opmuntrende vores første resultater fra måling af glukose var, og hvor udbredt diabetes er, besluttede vi at fokusere på at udvikle vores CGM, så vi kunne få mest virkning og forbedre livet for millioner af mennesker med diabetes og prediabetes.

En anslået 9.4% af amerikanske voksne har diabetes, og 33.9% har prædiabetes ifølge National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases (NIDDK).

Movano håber at have en fungerende prototype, der kan bruges til FDA-forsøg ved slutningen af 2021.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.

Jobtitel: Business manager

Afdeling: Trade department

Firma Telefon: +86 0755-85269326

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13537639865

Internet side: jieyuandawatch.danb2b.com

Adresse: 4th Floor, Block A, Jinxingpeng Industrial Park, Dashan Village, Dashan Community, Guanlan Street, SZ, China.

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top