Ting, du skal vide om carbidterminologi

Udgivelses dato:2022-10-18

tings du skal vide

carbide terminology


dette referer Metalcarbider og metalbindemidler. Blandt de anvendte metalcarbider er Wolframcarbid (WC), titaniumcarbid (TIC), tantalcarbid (TAC) og tantalcarbid (NBC)) den mest almindelige ingrediens. Koboltmetal er vidt brugt i cementeret carbidproduktion som et bindemiddel; Andre metalbindemidler kan også bruges, såsomnikkel (ni), jern (Fe) osv., Til visse specielle anvendelser.

density


This henviser til forholdet mellem massen og volumenet af materialet. Dens volumen indeholder også volumen af ​​porerne i materialet. Også kendt som den specifikke tyngdekraft./densiteten af ​​wolframcarbid (WC) var 15,7 g/CM3, og koboltens densitet var 8,9 g-CM3. Når Cobalt (CO) -indholdet i wolfram-cobalt -legeringen (WC/CO) falder, vil den samlede tæthed stige. Mens densiteten af ​​titaniumcarbid (TIC) er mindre end den af ​​wolframcarbid, er det kun 4,9 g
cm3, så hvis tic tilsættes, eller andre komponenter med lavere densitet, vil den samlede densitet falde.
in er tilfældet med visse Kemisk sammensætning af materialet, en stigning i porerne i materialet fører til et fald i densitet. Et materiales evne til at modstå plastisk deformation.

vickers hårdhed (HV) er vidt brugt internationalt. Denne metode til hårdhedsmåling henviser til hårdhedsværdien opnået ved at måle størrelsen på indrykket ved hjælp af en diamant til at trænge ind i overfladen af ​​prøven under en bestemt belastningstilstand.

rockwell Hardness (HRA) er en anden metode til hårdhedsmåling, der ofte bruges . Den måler hårdheden ved hjælp af penetrationsdybden af ​​en standard diamantkegle.both Vickers hårdhedsmålingsmetode og Rockwell -hårdhedsmålingsmetoden kan bruges til måling af hårdheden af ​​det cementerede cementerede karbid, og de to kan konverteres gensidigt. \

bending styrke


Prøven multipliceres som en simpelthen understøttet bjælke på to hjul, og en belastning påføres midtlinjen for de to fulcrums, indtil prøven går i stykker. Værdien beregnet ved den viklede formel bruges i henhold til den belastning, der kræves til bruddet og korsets afsnit af prøven. Også kendt som tværgående brudstyrke eller bøjningsmodstand.

in wolfram

cobalt legering (wcco), bøjningsstyrken øges med stigningen i kobolt (CO) indhold af wolframcobalt legering, mennår Cobalt (CO) indholdnår ca. 15%,når bøjningsstyrken den maksimale værdi. Begynd at falde.

den bøjningsstyrke måles ved gennemsnittet af flere målte værdier. Denne værdi vil også ændre sig som geometrien for prøven, overfladetilstand (glathed), intern stress og interne defekter ved den materielle ændring. Derfor er bøjningsstyrken kun et mål for styrke, og den bøjningsstyrkeværdi kan ikke bruges som grundlag for materialesel. Pulvermetallurgi -proces gennem presning og sintring. På grund af processens art kan spor af resterende porøsitet være til stede i den metallurgiske struktur af produktet.

the resterende tomrumsvolumen evalueres ved hjælp af en kortsammenligningsprocedure for porestørrelse og distribution.-type a (a
type) : mindre end 10 μm.-type B (b-type): Mellem 10 μm og 25 μm.-reduktionen i porøsitet kan effektivt forbedre produktets samlede ydelse. Trykkintringsprocessen er et effektivt middel til at reducere porøsitet.
&#decarburisering

after Det cementerede carbid er sintret, kulstofindhold til W2CCO2 eller W3CCO3. Det ideelle kulstofindhold i wolframcarbid i cementeret carbid (WC) er 6,13% efter vægt. Når kulstofindholdet er for lavt, vil der være en åbenlys kulstofdeficient struktur i produktet.

decarburisering reducerer styrken af ​​wolframcarbidcement Henviser til det overdrevne kulstofindhold efter sintring af cementeret carbid.

Det ideelle kulstofindhold i wolframcarbid i cementeret carbid (WC) er 6,13% vægt. Når kulstofindholdet er for højt, vil der være en åbenlyst karbureret struktur i produktet. Der vil være mærkbart overskydende frit kulstof i produktet.
ree carbon reducerer styrken og slidstyret af wolframcarbid.
the c-type porer i fasetektionen indikerer graden af ​​karburisering.
-
coercive kraft

coerciv kraft er den resterende magnetiske kraft målt ved magnetisering af et magnetisk materiale i et cementeret carbid til en mættet tilstand og derefter demagnetisering af det.there er et direkte forhold mellem den gennemsnitlige partikelstørrelse af den cementerede carbidfase og tvangskraft: Jo finere den gennemsnitlige partikelstørrelse af den magnetiserede fase er, jo højere tvangskraftværdi.


magnetisk mætning--
cobalt (CO) er magnetisk, mens wolframcarbid (WC), titaniumcarbid (TIC), Tantalumcarbid (TAC) og tantalcarbid (VC) er ikke

magnetisk. For det første måles for det første den magnetiske mætningsværdi af kobolt i et materiale, og sammenlignes derefter med den tilsvarende værdi af den rene koboltprøve, kan legeringsniveauet i koboltbinderfasen opnås, fordi den magnetiske mætning påvirkes af legeringselementerne . Derfor kan enhver ændring i bindemiddelfasen måles. Denne metode kan bruges til at bestemme afvigelsen af ​​det ideelle kulstofindhold, fordi kulstof spiller en vigtig rolle i sammensætningskontrol.

low Magnetiske mætningværdier indikerer potentialet for lavt kulstofindhold og dekarburisering. og karburisering.



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • MiXiao Tech
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top