Der er mange grunde til en bule bule, ikkenødvendigvis et batterikvalitetsproblem

Udgivelses dato:2022-05-18

there er mange grunde til en batteri bulge, ikkenødvendigvis et batterikvalitetsproblem

 

battery er den mest kritiske kernekomponent i elektrisk køretøj, kendt som"heart"af elektrisk køretøj, i brugen af ​​elektrisk køretøj, undertiden situationen med batteri bulge. once batteriet er oppustet, mange elektriske køretøjsbrugere synes, det er et batterikvalitetsproblem. Faktisk er der mange grunde til Battery Bulge, ikkenødvendigvis et batterikvalitetsproblem.

1. Kvaliteten af ​​opladeren. at til stede, det elektriske køretøjsmarked er oversvømmet med et stort antal dårligere opladere,nogle af det diverse elektriske køretøj for at reducere omkostningerne og forbedre overskuddet er for det meste udstyret med denne oplader , mange forbrugere er ikke opmærksomme på kvaliteten af ​​opladeren, cogitly billig, vil også købe denne oplader, omkostningerne er generelt kun mere end ti yuan. de elektroniske komponenter i denne oplader er dybest set Lavet af ringere materialer og let at skade. Problemet, der ofte opstår, er, at batteriet ikke drejer lampen,når det er fuldt opladet, og opladningsstrømmen kan ikke justeres i henhold til batteriets strøm, hvilket resulterer i et stort antal overopkrævede batterier. Efter flere overopladede batterier vil batteriet blive fyldt med tromle. poor kvalitetsopladere er den største årsag til batteri oppustethed, der tegner sig for ca. 70 procent af det samlede beløb.

2. opladningstidsproblem. elektrisk køretøjsbatteri opladning generelt ikke overstiger 8 timer, og mange elektriske køretøjsbrugere for at lette, ofte overnatning, opladningstid ofte mere end 12 timer, ognogle gange endda Af glemt opladningstid ofte mere end 20 timer, er denne type batteri bundet til at forårsage stor skade. charging tid er for lang, hvilket resulterer i en batteriopladning på ca. 10%.

3. Opladerens matchende problem. now Mange familier har to eller endnu flere elbiler, og mange elbiler er forskellige mærker, batteriet er forskellige modeller, opladeren er også anderledes, ikke almindelig, Mennogle af elbilbrugerne er i brugsproces, ofte blandet med brug, med 60 V, 48 V batterioplader, der skal oplades med 20 AH 12 AH -batterioplader til opladning, charging -spænding og strøm Uoverensstemmelse vilnaturligvis føre til batterioverladning og bulge. opladningen' s misforhold får batteriet til at bule på ca. 10%.

4. Brug ofte hurtige ladestationer. at til stede, mange byer har et stort antal hurtige opladningsstationer, som på den ene side bringer bekvemmelighed for elektriske køretøjsbrugere; På den anden side fører højstrømsopladning af hurtige ladestationer til alvorlig gaslækage og vandtab af batterier. Lang brug er også en vigtig årsag til batteri -skylning.- frequent brug af hurtige ladestationer resulterer i en bule på ca. 5% af batteriet.

5. Kvaliteten af ​​batteriet. reasons vil også sandsynligvis føre til kvaliteten af ​​batteriets opladede tromme, men på grund af kvalitetsproblemer fører det til batteri -ladet trommefænomen generelt i brugen af ​​et år senere , og tegner sig kun for ca. 5% af dennormale stødtrommelår, så for batterikvaliteten er det meget få tromlefyldningsandel, men uanset hvad årsagen forårsager, at batteriets opladede tromme, men ofte, tager batteriet skylden. some brug inden for et halvt år på tromlen på batteriet, ifølge erfaring 99% mulighed er ikke forårsaget af batterikvalitetsproblemer.

as Et industrielt produkt med behov for efter eftersales service, det ernormalt at have problemer. Uanset om batteriet svulmer eller ikke langt væk, er det alle problemer, der kan opstå i brugen af ​​batteriet på det elektriske køretøj. Vi skulle have en god holdning til at møde dem.- problems er ikke forfærdelige, så længe producenten kan være ansvarlig for at løse, hvis det virkelig er årsagen til batterikvalitet, tror jeg, at producenten vil være ansvarlig i overensstemmelse med de relevante eftersales standarder, der skal udføres efter-sales -service, skal du ikke bekymre dig.-


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • DONGGUAN CZ NEW ENEERGY TECHNOLOGY CO.,LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
DONGGUAN CZ NEW ENEERGY TECHNOLOGY CO.,LTD

Jobtitel: Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86 18824495416

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18824495416

Internet side: batterycz.danb2b.com

Adresse: 320 Surong Street, Changping Town, Dongguan City, Guangdong ,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top