Brugen og egenskaber ved hvirvelstrøm vaskemaskine

Udgivelses dato:2019-09-07

Brugen og egenskaber ved hvirvelstrøm vaskemaskine

Virvelstrøm vaskemaskinen er en af ​​de mest populære rengøringsudstyr til frugt og grøntsager og er en vaskemaskine med grøntsager, der bruges i forarbejdningslinjen for rene grøntsager. Denne maskine bruger princippet om hvirvelstrøm til at vaske grøntsager, og der er bobler stigende i bunden. Effekten af ​​rengøring af grøntsager er meget god. Det er mere almindeligt i forskellige vegetabilske produktionslinjer, og dets produktion er også stor. Maskinen kan udstyres med en ozongenererende enhed, der kan desinficere og effektivt sterilisere materialer.

fruit washer machine price.jpg

Hovedformålet med hvirvelvaskemaskinen: egnet til bladgrøntsager, rødder og syltede frugter og grøntsager, såsom: kål, salat, spinat, syltede radise, kohlrabi og så videre. Det er også muligt at rengøre nogle urter eller skaldyr og kød.

ozone food washer.jpg

Karakteristika for hvirvelvaskemaskine:

  1. Swirl-rengøring plus boble-rengøringsdesign, højtryksinjektionsrør er arrangeret i bunden af ​​cylinderen for effektivt at adskille grøntsagerne i en gruppe. Udstødningsrøret er også udstyret med en trykaflastningsventil til justering af boblestyrken ved rengøring af forskellige materialer.

vegetable wash line.jpg

2. Det vedtager vibrerende transport i stedet for traditionelt transportbåndtransport, strukturen er enklere, rengøringstiden reduceres sammenlignet med det traditionelle transportbånd, og brugen er mere praktisk; transportoverfladen, der er i kontakt med materialet, vedtager udstansningshulledesignet for effektivt at adskille affaldet i materialet.

3. Automatisk design af vandforsyning, automatisk vandforsyningsanordning til cirkulerende vandtank og hovedvandtank, der sparer vand.

ozon madvaskemaskine     grøntsag sanitizer maskine     grøntsag vask linje     skive til kommercielle produkter

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Zhaoqing High-tech Zone Shenghui Machinery Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top