Den unikke præstationskombination gør Nomex; produkterne har fremragende egenskaber

Udgivelses dato:2020-09-23

Nomex er en form for syntetisk aromatisk amidpolymer, som har følgende fremragende egenskaber:

1.Indvendig dielektrisk styrke

Leverandør af isolationspapir: Nomex med kalanderbehandling; produktet kan modstå kortvarig spænding feltstyrke af 18-40kvmm uden yderligere behandling med lak og harpiks

På grund af den lave dielektriske konstant for Nomex-produkter er den elektriske feltfordeling mellem isolerings- og kølemedium mere ensartet.

2.Mekanisk styrke

Efter kalandering har Nomex-produkter høj styrke, god elasticitet, tåremodstand og slidmodstand, mens tyndere produkter har fleksibilitet.

3.Termisk stabilitet

Nomex-produkter har UL-materialetemperaturklasse 220 176; C-godkendelse, hvilket betyder, at selv om de konstant placeres i 220 176C, kan de opretholde en effektiv ydelse i mere end ti år.

Fire.Kemisk kompatibilitet

Nomex påvirkes ikke af de fleste opløsningsmidler og er meget syret og alkaliresistent.Det er kompatibelt med alle lakker, klæbemidler, transformatorvæsker, smøremidler og kølemidler.Desuden vil Nomex [1] ikke blive beskadiget af insekter, svampe og mug.

5.Lave temperaturydelse

Leverandør af Isolatpapir: Under kogepunktet nitrogen (7K), Nomex [1]; T410 isolerende papir og nomex93994-laminat overstiger styrkeværdien ved stuetemperatur

6.Insensitiv til fugt

Nomex's dielektriske styrke er 90% af den i tør tilstand, når den relative fugtighed er 95%.Samtidig forbedres mange mekaniske egenskaber.

7.Strålingsbeskyttelse

Selv om ioniserende stråling når 800-megarad (8 mGy), er Nomex-produkterne stort set ikke påvirket, og de har stadig mekaniske og elektriske egenskaber efter otte strålingsdoser.

8.Ikke toksisk og flammebestandig

Nomex-produkter frembringer ikke kendte toksiske reaktioner på mennesker eller dyr.Nomex-produkter smelter ikke i luften og understøtter ikke forbrænding.Desuden er LOI større end 20.8 ved 220 176; C, så den ikke vil brænde.Nomex-produkter opfylder kravene til flammeresistens i UL94V-0, forbedrer transformatorfunktionen og forbedrer motorens levetid og pålidelighed

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top