Den ultimative artefakt af dovne mennesker: Don \\\\\\\\\\\\\\ ikke undervurdere rollen som stilladser

Udgivelses dato:2021-04-17

Med forbedring af mennesker' s materielle liv, har spille tablet computere og mobiltelefoner er blevet en moderne måde at leve på. Disse værktøjer ernemme at transportere, men den eneste ulempe er, at der ikke er fast støttepunkt, som gør alle en lav hoved gruppe og også udsat for livmoderhalskræft spondylosis


Af folk til at se en mobiltelefon, doven person, beslag er godt for ryggen, fordi der i dette tilfælde, det menneskelige øje og mobiltelefon el skærm lodret, hals oprejst, vil i høj grad reducere denegative virkninger på rygsøjlen, effektivt kan lindre en række bivirkninger.

图片1.jpg

Lazy Desktop Bracket er lavet af aluminiumslegering, som let kan foldes. Uanset om det er selvstændigt-made eller levende video, er det meget bekvemt. Mobiltelefonen tablet kan være meget velegnet. Den bærbare makeup spejl kan tilfredsstille kærlighed piger.


Lazy verdenssamfundets støtte

图片2.jpg

I mener, at den mest almindelige ting, du ser i livet er den klemme typen doven støtte. Ene ende kan klemmes på bordet side, og der er en fleksibel konsol, som kan vrides vilkårligt. Den anden kan sætte mobiltelefonen og flad plade, og justere forskellige vinkler, som kan lindre vores cervikale problemer.


Den chuck vedtager indstillingsmekanismen stang struktur, og justeringskraften er ensartet og stabil, så for at undgå mobiltelefon glidende. Den indeholder høj-end silikone anti-skid forstærkning pad, som ikke er let at falde af. Det er fleksibelt magnesiumaluminiumlegeringsmateriale, og vinklen er 360 grader fri for at rotere, som opfylder placeringen af ​​forskellige dovne mennesker.


high Density Fiber lædermateriale er SELECt ed, og det dobbelte arm justering design er opgraderet. Underarmen ernem at justere, er den bageste arm basen forstærket og understøttet uden at ryste. Klemmen munden kan rotere 360 ​​grader for at opfylde dine forskellige positioner, bredere klemme munden, og kompatibelt med forskellige fælles modeller og tablet-computere.


Universal live support

5.png

Clip doven støtte har også en live tv-support. Med stigningen af ​​live-udsendelsesplatform i de seneste år er denne form for støtte blevet populær. Uanset om det anvendes til direkte udsendelse pånetværket platformen eller anvendes til jagter drama, kan det hjælpe os meget godt.


Der grænse grænse, uanset mobiltelefonen tablet kan bruges. Enhver vinkel kan justeres, idet man ser film, ikke trætte, emancipate forskellige kropsholdninger, undgå cervikal træthed, tyk rubidiummagnet, med stærk sugning, stabil adsorption vil ikke falde.


-Luftfartsmetallet af samme materiale som æble er vedtaget. Den omhyggeligt designede kabelhåndteringsgrænseflade gør kablet mere bekvemt, skrivebordet er mere kortfattet, den forreste ende og bunden af ​​beslaget er anti-slip silikone pad, som effektivt kan forhindre mobiltelefonen i at glide og slid, og det humaniserede rulle design kan bringe mere komfortabel og selvstændige

contained erfaring


\\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Li Chao Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen Li Chao Technology Co., Ltd

Jobtitel: service manager

Afdeling: Business department

Firma Telefon: +8618179151597

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +8618179151597

Internet side: lichao.danb2b.com

Adresse: 326, Kelly building, 33 Cuizhu North Road, Dushu community, Dongxiao street, Luohu District, Shenzhen, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top