Online og offline markeder for Kina Textile City Fabric Market opnåede en

Udgivelses dato:2021-06-28

Abstract: Reporter lærte fra China Textile City Construction Management Committee, der fra januar til marts, stofmarkedet i Kina Textile City opnåede en omsætning på 49.375 milliarder yuan, et år-on-YEAR stigning på 74,71%; Den online China Textile City opnåede en omsætning på 10,876 milliarder yuan, et år-on-year øget på 48,06%, både online og offline markeder opnået en"good start"i første kvartal. I Shaoxing Weijie Import og Export Co, Ltd er ca. 10 containere blevet afsendt hver dag fornylig.

zmkm-800_800 (1).jpg

 reporteren lærte fra Kina Textile City Construction Management Committee, der fra Januar til marts opnåede tekstilmarkedet i Kina Textile City en omsætning på 49,375 mia. Yuan, et år-on-year øgelse på 74,71%; Online China Textile City opnåede en omsætning på 10,876 milliarder yuan, et år-on-year øget på 48,06%. Både online og offline markeder opnåede en"good start"i første kvartal.


i Shaoxing Weijie Import og Export Co, Ltd, omkring 10 containere er blevet afsendt hver dag fornylig.

since forsøget på Kina Textile City"&39; s markedsopkøb handelsmetode, selskabet har gradvist øget antallet af købte varer og eksporteres gennem markedet.#Den relevante person, der har ansvaret for selskabet, sagde, at selskabet hovedsagelig Giver tolddeklarationstjenester til individuelle industrielle og kommercielle husstande i Kina Textile City-markedet. Fra 1 container af tekstilvarer tilnu 10 containere, er markedets indkøbsmodel ikke kunnem at erklære, praktisk til toldklarering, men også fleksibel i udenlandsk valutaindsamling. Tidligere lavede mange forretningsoperatører i Kina Textile City-markedet toldserklæringer i Yiwu og andre omkringliggende områder for at gå til havet, mennu opholder flere og flere af disse forretningsoperatører i Keqiao for lokal toldangivelse."


som ennational pilot, den fortsatte udvikling af Kina Textile City

-39; s markedsopkøbsmetode har effektivt øget væksten i vores distrikt' s udenrigshandelseksport og&good Start#på Kina Textile City Market i første kvartal. Ifølge statistikker, i de tre måneder siden forsøget på markedets indkøbsmetode, er der eksporteretnæsten 1.900 ordrer, og eksportomsætningen har oversteget 1 milliard yuan.""


""

'nat samme tid, da Begyndelsen af ​​dette år, Kina Textile City Construction Management Committee forbereder aktivt på den 4. verdensde kludhandler konference, forskellige tekstilprofessionelle udstillinger, og
silk Road Keqiao · over hele verden

industrielle docking handlinger for bedre at integrere i hjemlandet og internationale dobbelte cykler, og stræber efter med højere kvalitetsåbning til omverdenen, vil det akkumulere styrke til udviklingen af ​​Kina Textile City.

""""Efter at have oplevet virkningen af ​​epidemien, står over for komplekset Internationalt miljø, Kina Textile City praktiserer også konstant sine interne færdigheder og bemyndigelse af Keqiao tekstil med mode. Siden begyndelsen af ​​dette år har vores distrikt kraftigt udviklet kreative designbaser, aktivt fremmet"jingwei planen"og

keqiao selection

brand plan for kreative design talenter og fremmet
tiantian show fashion

serien af ​​aktiviteter til fuldt ud trykke potentialet for markedsudvikling. I første kvartal blev der afholdt mere end 30 forskellige modebegivenheder (tider).

"""-live broadcast værelser er bygget på markedet, og forretningsoperatører er aktivt"touching internettet".. . Siden begyndelsen af ​​dette år, stole på online China Textile City Platform, er opførelsen af ​​China Textile City online marked i fuld gang, og integrationen med offline-fysiske marked fordyber kontinuerligt. På den ene side hjælper det med specielle aktiviteter som"Fabric-valg i Textile City"Supplier Live Broadcast Series", forretningsmæssige husstande bedre

touch internettet

; På den anden side ved hjælp af
digital intelligens tekstilby

-projektet accelererer det samlingen af ​​smart betaling og smart intelligent markedskonstruktion, der integrerer intelligente tjenester som parkering.

"&#&#nxt , Vi vil fokusere på digital reform, uddybe opførelsen af ​​det digitale marked og fremskynde fremskridt med digitale logistikporte,""39; digital intelligence tekstilby"

39; og andre projekter.

Den relevante person, der har ansvaret for Kina Textile City Construction Management Committee sagde, at ved hjælp af digitalisering fører vi vejen i løbet, det løb tør for
acceleration

af China Textile City, viser stilen på den internationale tekstilkapital i dennye æra. \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Benoy Intelligent Technology CO., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top