Udviklingsstatus og udsigter for Kinas branche i plastemballageposen

Udgivelses dato:2022-12-16

fra Parkers fra 1850'erne fik ved et uheld"parkersin"til i dag' s miljøvenlige plastikposer, en række fleksible emballage, plastemballagepose har oplevet mere end 100 års historie, det er også udviklingen af Tiderne ændrer konstant deres rolle. Fra den originale, der er praktisk for mennesker' s liv til dennuværende fleksible emballage for mennesker' s liv for at bringe en række visuelle sanser. Selv en gang kaldet plastikemballageposer til den femte opfindelse efter de fire store opfindelser ...

fremkomsten af ​​det 21. århundrede, mennesker' s levestandarder fortsætter med at forbedre, men reduktionen af ​​de antarktiske gletsjere og detnaturlige miljø omkring den ødelagte ring, så folk begyndte at have en hidtil uset bekymring for deres hjem at overleve. Plastposer er også blevet en vigtig miljømæssig morder. Af denne grund er mange virksomheder begyndt at opgive industrien, og de mest betragter det som en katastrofe for branchen.

Dette er en branche -katastrofe, men vi må også indrømme, at der er mange virksomheder i denne katastrofe -genfødt, miljømæssigt Venlige plastikposer blev født og blev snart dennye favorit. Følgende er en simpel introduktion til den indenlandske plastemballageposeindustri En simpel tendens.

2002 fremkom en rækkenye produkter ognye teknologier, herunder høj permeabilitet, multi-funktionel klamfilm, aseptisk emballagefilmudvikling hurtigere, originalen Composite Film udvikler sig til et dybereniveau, taskefremstilling, udskrivningsteknologi på etnytniveau, bliver i"color -revolutionen"æra.

Udviklingen af ​​multi-layer co-extrusion -teknologi har ændret produktstrukturen af ​​funktionel funktionel funktionel funktionel funktionel funktion film og containere og tilpasset markedets efterspørgsel. Med udviklingen af ​​markedsøkonomi har emballagen af ​​daglige fornødenheder, kosmetisk emballage, mademballage og emballage af husholdningsapparater fremsat højere krav.

markedet for vegetabilsk og frugtbeskyttelsesfilm er lovende, og ca. 30% af Frugter i Kina' s vegetabilske produktion og salg går tabt i processen med opbevaring, transport og salg. Blandt dem er forkert emballage en af ​​årsagerne til tab af forfaldsfald. Pånuværende tidspunkt er polyethylenfilm og polypropylenfilm de mest anvendte emballagematerialer til friske frugter og grøntsager. Forskellige frugter og grøntsager har forskellige krav til friske emballageposer, valget af, hvilken slags filmposer hovedsageligt overvejer følgende faktorer: tilpasset gaspermeabilitet, opretholdelse af den passende koncentration af O2 og CO2. Tilsæt ethylen gasabsorber. Den ethylen, der er frigivet fra den frugt adsorberet, kan det bremse respirationen af ​​frugten, så frugterbevarelsen.

uanset hvilke branche plastemballageposer der skal overleves og fortsætte med at innovere. I Kina er behovet for plastemballageposer meget stort, dybt ind i alle samfundslag.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Guangdong Sevenplusz Industrial Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Guangdong Sevenplusz Industrial Co., Ltd.

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Sales

Firma Telefon: +86 13433013144

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13433013144

Internet side: sevenplus.danb2b.com

Adresse: 3rd Floor, Daxun Science and Technology Park, Pinghu Street, Longgang District, Shenzhen

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top