Udviklingsmuligheden for aluminiumoxid keramik på det medicinske område

Udgivelses dato:2022-03-10

innovation og udvikling på det medicinske område har altid tiltrukket meget opmærksomhed, som er tæt knyttet til folk' s vitale interesser. Fornylig har anvendelsen af ​​aluminiumoxid keramik med høj temperatur modstand og korrosionsbestandighed i medicin gået en bølge igen. Relevante fænomener viser, at anvendelsen af ​​aluminiumoxid keramik på det medicinske område har en meget bred udviklingsudsigter. Så hvad er de specifikke anvendelser af medicinsk aluminiumoxid keramik på det medicinske område? Lad' s kigge!

氧化铝陶瓷800-32.jpg

1.bone vævsubstitut

orthopedic kirurgi, medicinsk aluminiumoxid keramik kan bruges som erstatning for knoglevæv til at hjælpe korrekt. Det kan også bruges som kunstige led eller knogler; Det kan bruges som tandproteser og porcelæntroteser mv., Som effektivt kan løse problemet med ingen erstatninger, og aluminiumoxidkeramik har mange gode egenskaber ved brugsprocessen. Det er også meget pålideligt og sikkert.

2.making kirurgiske værktøjer

alumina keramik har egenskaberne ved letvægts og høj hårdhed, så de kan bruges til medicinske formål. Generel medicinsk aluminiumoxid Keramik kan bruges som keramiske skalpeller, og denne skalpel kan bruges en gang eller flere gange. Årsagen til, at keramik anvendes som skalpeller, er, at skalpeller fremstillet af dette materiale kan effektivt undgå bakteriel infektion af sår under kirurgi. Samtidig har denne form for kniv også en vis garanti for helbredelsen af ​​sår, selvfølgelig kan den bruges.

3.Make separation filtre og membraner

-as vi alle ved, medicin indebærer en masse medicinske forsyninger. Nogle gange er detnødvendigt at adskille og filtrere biologiske væsker, og andre materialer kan ikke opnå en god separationseffekt. Derfor kan medicinsk aluminiumoxidkeramik anvendes som separationsfiltre og membraner til at bidrage til adskillelsen af ​​biologiske væsker. Derudover er den keramiske selv korrosion

resistant, så der er ingen bekymring, at biologiske væsker vil korrodere filteret under brug, hvilket er meget sikkert.

4.Precenautions for medicinsk aluminiumoxid keramik

-nythough alumina Keramik har mange styrbare og høje

quality egenskaber, der skal sørges,når man gør medicinsk brug. Det skal bemærkes, atnår medicinsk aluminiumoxid keramik tages i brug, hvor lang tid er levetiden under den dobbelte indflydelse af ukontrollable eller kontrollerbare faktorer, er dette en af ​​dem. Det andet er at overveje kompatibiliteten med humant væv,når der foretages knoglevævsubstitutter. Ellers vilnogle kunstige led eller kunstige knogler have et stort afvisningsfænomen efter at være i brug. Endelig er det værd at bemærke, at de hårde betingelser for det færdige produkt fremstillet af aluminiumoxid keramik bør overvejes.

ovenfor er anvendelsen af ​​aluminiumoxid keramik i medicin. Det kan ses, at aluminiumoxid keramik har en bred vifte af applikationer. Dette er en fremgang på det medicinske område. Det er en meget gavnlig ting for læger, patienter og alumina keramiske producenter, og det er værd at ros.


\\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86-136-9173-1390

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-176-7451-1727

Internet side: huaminceramics.danb2b.com

Adresse: Room 106, unit 2, building 1, No. 17, headquarters 2nd Road, Songshanhu Park, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top