Det bedste mærke af smart dørlås

Udgivelses dato:2021-01-27

Smart dørlåse   er indgangen til intelligente hjem.Selv om der ikke findes andre intelligente hjem som f.eks. opvaskemaskiner og fejende robotter, kan den bedste elektroniske lås betragtes som det mest almindeligt accepterede intelligente hjem.Men hvordan skal smarte dørlåse vælges?Hvilke garantier er der for sikkerheden?


Faktisk, når vi taler om smart   dørlåse, vi henviser hovedsagelig til intelligente fingeraftryks låse.De fleste bekymrer sig om, om den smarte fingeraftryksnøgle vil have chippen beskadiget og ikke kan åbne døren.Faktisk er der ingen grund til bekymring.

Den traditionelle nøglelås er en mekanisk låsekerne, som åbnes ved at rotere nøglen.Den smarte fingeraftryksnøgle er også en mekanisk låsecylinder, men den tilføjer et chip-kontrolpanel, integreret nøgle, fingeraftryk, password, midlertidig adgangskode, mobiltelefon Bluetooth, kort, en total 7-åbningsmetode, så der er ingen grund til at bekymre sig om at åbne døren.


Selv om chippen er beskadiget, kan låsen normalt låses op.Nøglen på ydersiden af døren og håndtaget på indersiden af døren åbnes ved mekanisk rotation, som er den samme som den traditionelle lås.

Sikkerhedshensyn er låsecylinderen. Hvad er det?Den bedste intelligente kodelås er den i- line C- låsecylinder.Både traditionelle låse og   fingeraftryks låse   er tilgængelige, så de er de sikreste.

På grundlag af ovenstående punkter anbefales det at anvende flere intelligente dørlåse:


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Zhongshan Sunshine Hardware Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top