Formålskraften: Forretningssagen til formål (alle de data, du ledte efter Pt 1)

Udgivelses dato:2020-09-02

På nuværende tidspunkt er de data, der understøtter tesen om, at 8220; Formål 8221; 'catch-all-term for 8220; business som en kraft for gode 8221;) er overvældende klare.Som en nyttig vejledning har jeg opregnet alle de mest fremtrædende og aktuelle datapunkter i denne artikel, og jeg 8217ve har også samlet de forskellige undersøgelser, undersøgelser og rapporter i   en onlinemappe ...

Vær venlig at sende mig en ny indsigt, som kan omfatte via min   LinkedIn profil   så jeg kan beholde denne ressource updated og-35;101,d, og føler mig også fri til at dele denne artikel.

I8217har opdelt dataene i de tre vigtigste områder, hvor og35;101; formålet er at manifestere sig i erhvervslivet: forbrugere, ansatte og investorer.

Den   Undersøgelse af Harvard SEY Beacon Institute   har fundet, at 8220; virksomheder med en stærk sans for formål er i stand til at omdanne og forny sig bedre. 8221; Eksekutiver fra virksomheder, der behandler formålet som en central drivkraft for strategi og beslutningstagning, rapporteret 8220; større evne til at drive vellykket innovation og transformationsændring..8221

Undersøgelsen sagde, at halvdelen (53%) af ledere i virksomheder med et stærkt formål sagde, at deres organisation er vellykket med innovations- og omstillingsbestræbelser, mens mindre end en femtedel (19%) beretter om succes hos virksomheder, der ikke har tænkt på formålet.

Deloitte Insights 2020 Global Marketing Trends Report   Det blev også konstateret, at formålsorienterede virksomheder indberetter 30% højere innovationsniveauer.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Zhongshan Maitian Optoelectronics Technology Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top