Stresskorrosion af magnesiumlegeringer

Udgivelses dato:2022-04-06

like andre metalmaterialer, spændingskorrosionsprakling af magnesiumlegering anodematerialer forekommer kun under trækspænding. SCC-renten øges med stigningen i trækspænding. Kompressionsspænding kan forbedre stresskorrosionsbestandigheden af ​​magnesiumlegering. Langsigtet påføring på 30%-50% udbyttestyrke Konstant spænding på magnesiumlegering kan inhibere streskorrosionsprakling af magnesiumlegering, mennår materialet er i dette spændingstilstand i lang tid, vil streskorrosionsprakling stadig forekomme.

Stresstreskorrosionsprakling forårsaget af konstant belastningsspændingskorrosionstest er mere alvorlig end den, der skyldes konstant deformationstest. Den døde belastning stiger med faldet i kryds--område, og den konstante bøjning falder med faldet i korrosionsområdet. Resultaterne viser, at belastningshastigheden er en vigtig faktor, der påvirker spændingskorrosionspraklingen af ​​magnesiumlegering.

den forformation af magnesiumlegering har en vigtig indflydelse på dens streskorrosionsfølsomhed. Med stigningen af ​​præformation øges brudgraden for magnesiumlegering. Det er velkendt, at stresskorrosionsfølsomheden af ​​støbt magnesiumlegering er lavere end den for smedede magnesiumlegering. Virkningen af ​​koldarbejde på stresskorrosionsprakling af magnesiumlegering er tovejs.

nsome studies viser, at koldvalsning kan reducere stresskorrosionsbestandigheden af ​​magnesiumlegering, ognogle undersøgelser viser, at formning kan forbedre stresskorrosionsbestandigheden af magnesium legering. De eksperimentelle resultater på effekten af ​​kold, der arbejder på stresskorrosionsadfærd, er modstridende, men indflydelsen af ​​mikrostruktur og resterende stress kan ikke udelukkes.

nin processen med samling ved stuetemperatur, magnesiumlegering vil producere resterende stress , især i samlingsprocessen af ​​spændingskorrosionsfølsom magnesiumlegering, er den resterende stress forårsaget af samlingsdeformation meget stor, hvilket vil øge følsomheden af ​​spændingskorrosionsprakling af magnesiumlegering.

shandong linyi bosi ledende materialer co ., Ltd. er en høj-tech virksomhed med speciale i produktionen af ​​MMO fleksibel anode, ledende polymer fleksibel anode og titaniumbelagt anode, der hovedsagelig tilvejebringer katodisk beskyttelse teknologi, engineering design, installation og tekniske tjenester. Tlf.: 0539 3712117, 15588026668.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top