Special-formål Isoleringspapir skal havenogle karakteristika, der er forskellige fra andre papirtyper

Udgivelses dato:2021-11-15

insulerende papir er sædvanligvis et ark-like materiale dannet af plantefibre, mineralfibre, syntetiske fibre eller deres blandinger, som deponeres på en papirmaskine gennem vand eller andre medier. Isoleringspapir har høj tåre styrke, lav forlængelse og god isolering. Derfor anvendes det i vid udstrækning som isoleringsmateriale i motorer, kabler, kondensatorer og transformatorer. Det bruges også til isoleringsmaterialer, såsom laminater, kompositter og prepregs. De vigtigste bestanddele. I de senere år har udviklingen af ​​kraftindustrien udviklet moderne elproduktionsudstyr og kraftoverførselsudstyr udviklet sig mod høj-voltag og stor-capacity. Med den hurtige udvikling af verdensvidenskab og teknologi er der udviklet en række høje-peratur-syntetiske fibre og produceres og anvendes til papirindustrien, især anvendelsen af ​​aramidisolerende papir er den mest almindelige og vellykkede.

DSC09958.jpg

---

due til den særlige brug af isolerende papir, skal det havenogle karakteristika, der er forskellige fra andre papirtyper, primært indbefattende mekaniske egenskaber, elektriske egenskaber og termisk stabilitet.

-

mechanisk adfærd:

insulerende papir vil blive påvirket af forskellige eksterne kræfter under brug. For eksempel skal det isolerende papir, der anvendes i høj

voltage og store

capacity generatorer, være i stand til at modstå høj mekanisk spænding forårsaget af høj

speed rotation, start og stop og pludselige kortslutninger, så der kræves højere mekaniske egenskaber. , Hovedsagelig inklusiv trækstyrke og forlængelse i pause.

\\n \\nThermal stabilitet: \\n \\nThermal stabilitet er en meget vigtig indikator for isoleringspapir og en vigtig faktor i aldring af lav \\nvoltagisolering, som bestemmer dets levetid. Undernormale driftsforhold har den elektriske feltstyrke kun en lille indflydelse på isoleringsalderen. Isoleringspapir, der anvendes i et relativt højt temperaturmiljø i lang tid, bliver skør på grund af termisk aldring, og gradvist mister sine mekaniske og elektriske egenskaber. \\ N \\n \\n-nelektrisk ydeevne: \\n \\n-ninsulerende papir anvendes i vid udstrækning i elektrisk udstyr, så det skal opfylde visse elektriske egenskaber. De elektriske egenskaber ved isolerende papir henviser til dets polarisation, ledningsevne, dielektriske tab ognedbrydningskarakteristika under virkningen af ​​et elektrisk felt. \\ N \\n \\n Egenskaber af isolerende papir er indbyrdes forbundne og kan ikke ses isoleret. Ved udvælgelse og udvikling af materialer er detnødvendigt at afbalancere fordelene og ulemperne med forskellige materialer. For at fremstille isoleringspapir med gode elektriske egenskaber er detnødvendigt at undgå tilstedeværelsen af ​​metalioner og andre urenheder, bobler og fugt under produktionsprocessen, og isoleringspapiret skal have høj ensartethed. \\ N \\n \\n \\ N.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top