Smarte gadelygter i San Diego, USA har udløst en diskussion om overvågning

Udgivelses dato:2020-08-10

Det ligner en almindelig gadelampe på gerningsstedet for et mord i San Diego i 2018.Det ligner en almindelig gadelampe på gerningsstedet i august i San Diego.




FTU35;39 er virkelig forskellig fra gadelygterne før.stangen er udstyret med en optisk sensor.Mens den belyser byen, optager den 24-timers videooptagelser af scenen under den.




Ifølge politiet i San Diego har byen for nylig været udstyret med tusindvis af så smarte gadelys til at overvåge biler og mennesker.

Fra en dag af begyndte politiet regelmæssigt at udtrække videoer fra gadelyssensorer.Indtil videre har politiet brugt næsten 400-lampevideoer til at undersøge sager, der går fra seksuelt overgreb til vandalisme.

I løbet af de næste par måneder, efter mere end et års støtte fra en koalition af 30 lokale grupper kaldet tillidsd, forbereder medlemmerne af San Diego City Council sig på at indføre to nye dekreter.En af dem er indførelsen af nye procedurer for godkendelse af byrådet inden vedtagelsen af nye teknologier og udviklingen af klare retningslinjer for offentlig rapportering gennem anvendelsen af nye teknologier.Det andet er at oprette et rådgivende udvalg for privatlivets fred (PAC), der består af advokater, privateksperter og medlemmer af lokalsamfundet, uden politi eller folkevalgte embedsmænd, som kan vurdere teknologiprojekternes indvirkning på borgerrettighederne og holde deres ansøgninger under kontrol.

" Der er nogle gode anvendelser for disse produkter, men der er ingen overvågning. " Efter godkendelsen af gadebelysningssystemet tiltrådte Rådets medlem, Monica Montgomery, sit embede i 2018 og er siden blevet en stor fortaler for tilsynsreglerne. " Det er meget vigtigt for mig at lede indførelsen af (teknologi) med fuldstændig gennemsigtighed, parametre og ansvarlighed " Formanden for Rådet, der også støttede lovgivningen, sagde Jorgette g.243mez. " Vi har ikke nogen af disse.39 "

Den højteknologiske intelligente gadelampe er den faste anordning i den internationale " smart by " ...Europæiske og asiatiske byer kæmper for at installere gadelamper udstyret med funktionelle moduler, der kan overvåge trafik, vejr og andre bymæssige fænomener.Det er ikke usædvanligt, at de falder i politiets hænder.Bekymringer om kameraovervågning og ansigtsgenkendelse fik Hong Kong og-35;39Som byer som Baltimore, Kansas City, Bethlehem, Pennsylvania og Portland, Maine har opgraderet deres streetlight-net, har de amerikanske Borgerlige Frihedsrettigheder Uni- 110 advaret mod at indføre " teknologi til overvågning " i " Hemmeligt. " ...




Da San Diego lancerede sit smarte streetlight-pilot program med Ge aktuel (nu Ge-aktuel i Daintree) i 2016, lovede embedsmænd, at det ville give mange muligheder.Ikke blot kan LED-lys spare energi og penge, men deres sensorer vil også indsamle luftkvalitets- og likviditetsdata.Parkering vil være lettere, gader vil være sikrere, og iværksættere vil kunne gøre forretninger på grundlag af disse åbne data.Pilotprojektet blev udvidet til et modent projekt i 2018.I henhold til en $30-mio-kontrakt opgraderede Ge 14000 af byen GUUQ35;39


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Jiekang lamp co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top