Shenzhen Watch Industry peger pånøgletidspunktet for transformation og opgradering

Udgivelses dato:2022-06-01

with verdensøkonomiens bedring og velstand, præget af Basel -udstillingen i foråret, World Watch -udstillingen har åbenbart opvarmet, og urindustrien vil gå ind i enny runde med hurtig vækst. Efter årtier med udvikling har Kina' s urindustri gjort hurtige fremskridt, men det har stadig en lang vej at gå fra Schweiz med hensyn tilnøjagtighed og håndværk, især med hensyn til brandudvikling. Der er stadig mange problemer at lære. På det"9th China Watch Summit Forum"afholdt i Shenzhen i går, udtrykte mange mennesker i Watch Accessories -industrien hjemme og i udlandet deres indsigt i udviklingen, brandbygning, gående globale og andre spørgsmål i Kina' s Watch industri.


watch industri indleder enny periode med hurtig vækst


at forummet samme dag, Wangdeming,næstformand for Tianjin Seagull Watch Group Co., Ltd., sagde, at World Watch Show -showet er åbenbart opvarmet, præget af Basel -udstillingen i foråret, og urindustrien vil gå ind i enny runde med høj-sped -vækst. Med den økonomiske vækst har folk også øget personligt efterspørgsel efter forbrug, hvilket bestemmer udviklingstrenden på urets marked. Ud over offentligheden er efterspørgsel efter midtmekaniske ure, midt i mekaniske ure er også blevet enny mode. Vil være en åbenlys tendens, der giver et stort markedsplads for mekaniske ure.&#--

according til dataene fra forskningsrapporten om udviklingen af ​​Kina


39; s urindustri i 2010 udstedt af udstedt af udstedt af 2010. China Light Industry Information Center, China

39; s Watch Industry and Watch Market, der er kommet frem fra skyggen af ​​den globale finanskrise, har vendt sig til omfattende bedring og udvikling i år. I 2010 viste forskellige økonomiske indikatorer for Kina' s urindustri en genoprettende rebound: den samlede industrielle outputværdi af virksomheder ovenfor den udpegede størrelse steg med 18,65% år&on#year, det bedsteniveau i de seneste tre år, og Outputet af ure og ure steg med henholdsvis 22,64% og 16,72% året&on#year; Fra januar tilnovember steg overskudsniveauet for Kina--39; s Watch Movement Industry markant, med et år \\ ikke -årig stigning på mere end 53%; Import- og eksportsituationen forbedrede sig på en alt -nround måde. Den årlige eksportvolumen steg med 24,82% år-on-year. Ved hjælp af grænse og lille handel steg eksportmængden af ​​nye markeder markant; Importskalaen fortsatte med at udvide sig med et år \\ ikke -stigning på 39,49%, især importen fra Schweiz, der har taget højde for 61,15% af al import. I henhold til statistikken over handelsministeriet, ure, der blev placeret somnummer to i Kina' s luksusimport i 2010, efter kosmetik, med en importbeløb på 15,5 milliarder yuan.-----on hele , Kina--39; s Watch Movement Manufacturing Industry er gradvist trådt ud af de skadelige virkninger af finanskrisen ved at udvide markedet for indenlandske efterspørgsel og øge den merkeværdi af eksportprodukter. Med afslutningen af ​​en rækkenye industrielle agglomerationsbaser repræsenteret af Shenzhen Watch Industry Agglomeration Base, er Kina' s urindustri indgået en kritisk periode med transformation og opgradering.


brand bygning stille Har en lang vej at gå&#&#

in de seneste år, indenlandske watch -tilbehørsvirksomheder har fremskyndet deres virksomhedstransformation. De er ikke kun gradvist skiftet fra forarbejdning og engros og detailhandel til at udvikle deres egne mærker, men investeret også i brandbygning og forfremmelse med et stærkere udviklingsmomentum for at søge en højere merværdi af produkter og mærker.


HE påpegede, at sammenlignet med Schweiz, er Watch Manufacturing Industry i Asien stadig i en voksende branche. Som et klart mål om virksomhedsudvikling er den schweiziske standard en international standard, der repræsenterer den skæring og grænse for mekaniske ure. Med hensyn til brandbygning og teknologiudvikling er vi langt foran Kina og Asien. Kun ved at målrette Schweiz og finde ud af kløften kan vi finde ud af vores hul. Han mener, at uddannelse af talenter er en vigtig del af produktionsindustrien for udviklingsniveau. Vi bør opbygge et talenthold, bestemme fokus for talentdyrkning i henhold til udviklingsbehov og svage links og dyrke et ansvarligt virksomhedsstyringsteam, et team af tekniske talenter, der forfølger innovation, og et team af tekniske arbejdstagere, der forfølger perfektion.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Gorman Trading Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen Gorman Trading Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Business department

Firma Telefon: +86 0755-33940809

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15088667657

Internet side: danielgorman.danb2b.com

Adresse: 9-10 / F, Building 6, Hongji E Valley, No.23 west Tongji Road, Nantou Town, Zhongshan city, 528400, Guangdong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top