Regulering af DC Railway Stray Current

Udgivelses dato:2022-01-17

almost alle DC jernbaner brug skinne som returkanal for arbejdsstrømmen. Skinnerne er monteret på træ- eller konkrete sveller og i god kontakt med jorden. Den ledende jordelektrolyt er parallelt med styreskinnen. Grundlaget for jernbanenettet er hele længden. Dette forhold og risikoen for korrosion er velkendte. Stråstrøm genereret af jernbanefaciliteter skal minimeres gennem passende design- og forvaltningsforanstaltninger. Da stray-strømmen ikke kan undgås fuldstændigt, er det bedre at tage yderligere beskyttelsesforanstaltninger for rør og kabler, hvilket ernødvendigt i mange tilfælde.

Modstandsbelastningen af ​​svejset skinne er langt mindre end groove fælles jernbane. Det er imidlertidnødvendigt at bruge langsgående ledninger til at gøre jumpers på skiftepunkter og kryds.

Measures for at reducere fjernstrøm er som følger:

1. Jernbanenettet er helt sammenkoblet;

2. God elektrisk isolering mellem jernbane og jord;

3. Lille strømforsyning.

Lækagebelastningen af ​​ballastet træ sovespor er relativt lav, hvilket kun er 1% af lækagebelastningen på direkte begravet spor. Imidlertid kan en god elektrisk isolering kun opnås ved at sikre, at der ikke ernogen elektrisk kontakt mellem skinnen og andet udstyr med lav jordmodstand.

in-princippet er overheadpolerne ikke forbundet til sporet. Den eneste undtagelse er, at det elektriske udstyr på overheadlederpolen er forbundet til skinnen. I tilfælde af fejl er det muligt at undgå høj kontaktspænding, som ikke er tilladt. Overhead lederpolen skal isoleres fra fundamentet og have en højnok jordforbindelse.

-lails på broer ernormalt elektrisk forbundet med stål- eller betonmedlemmer, som har lav jordmodstand. I dennye indretning er disse spor- og broelementer, ifølge dennye enhed, og typen af ​​spor undergraden, skal disse spor- og broelementer være elektrisk isolerede.

nin tilføjelse, metalliske skeder af rør og kabler skal være Elektrisk isoleret fra disse dele til enhver tid for at forhindre, at stray strømme fra skinnerne overføres direkte til disse ledere.

handong Linyi Bosi Ledende Materials Co, Ltd er en højtech virksomhed med speciale i produktionen af MMO fleksibel anode, ledende polymer fleksibel anode og titanbelagt anode, der hovedsagelig tilvejebringer katodisk beskyttelse teknologi, engineering design, installation og tekniske tjenester. Tlf.: 0539 3712117, 15588026668.-

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top