RJ Pack har købt i HP Indigo 25K Digital Printing Machine

Udgivelses dato:2022-07-20

rj pack har købt i hp indigo 25k digital trykningsmaskine

 

from originalt kreativt design til sidemontering og udskrivning af det færdige produkt, der er ingen Behov fornegativ film- eller eksponeringsudstyr og komplicerede processer såsom pålæg, vending og stempling. Data overføres direkte til udskrivningsmaskinen ved digital teknologi.

 

digital udskrivning giver enny definition til udskrivning, og udskrivningsprocessen for digital trykning muliggør design, typning, farveseparation, pladfremstilling, udskrivning, udskrivning, udskrivning, udskrivning, udskrivning, udskrivning, udskrivning, udskrivning, udskrivning, udskrivning, udskrivning, udskrivning Binding eller emballage skal afsluttes konsekvent, hvilket ikke kun forkorter tiden, men også sparer en masse arbejdskraftudgifter og udgifter. Somnævnt ovenfor kan egenskaberne ved digital udskrivning sammenfattes som følger:

 

(1) fleksibel, let at revidere, ikke påvirket af den originale proces.

(2) operationen Procestid forkortes, hvilket er mere konkurrencedygtigt og økonomisk.

(3) Enkel drift, et centralt gennembrud i elektroniseringen og automatiseringen af ​​udskrivningsmaskineri, og personale kan fungere frit uden særlig træning.

(4) Der er ingen opbevaringsomkostninger. Fordi digitale udskrivningsmaskiner kan udskrivesnår som helst og ikke harnogen plader, er det ikkenødvendigt at overveje opbevaring.

(5) Omkostningerne er lave. DP er direkte trykt på papir.

(6) Tiden er kort. Når behandlingstiden forkortes.

(7)nulforurening. I stedet for at udskrive med traditionelt blæk er det trykt med kulstofpulver, så der er ikkenoget miljøbeskyttelsesproblem.

 

den eneste ulempe er, at digitale tryk er af lidt mindre kvalitet end offset -udskrifter, men forskellen er ofte ubetydelig.

1.png


2.png


3.jpg


4.png

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top