Pre-legeret pulverfremstillingsmetode og dens egenskaber

Udgivelses dato:2021-06-28

High trykforstøvning

 

Den pre-alloyed pulver høj-pressure forstøvning metode er at pre-smelt forskellige komponenter af metaller i legeringer før sintring ifølge den designede slagtekroppens forhold, og derefter forstøve og sprøjte pulveret til opnåelse slagtekroppen pulver med den krævede partikelstørrelse. Den forstøvning metode kan vedtage vand forstøvning eller gasforstøvning. Luft,nitrogen eller argon kan anvendes til gasforstøvning. Afkølingshastigheden er hurtig, pulver krystalkorn er fine, pulver udbyttet er høj, og omkostningerne er lave. Ved at justere geometri af dysen, styre forstøvningsmediet og andre procesparametre, metalpulver af en vis størrelse og form (sfærisk eller uregelmæssig form) kan opnås.

 

Hydrometallurgy

 

Hydrometallurgy er at opløse metalioner i vand. De forskellige element metaller i legeringen (såsom cobalt, kobber og jern subsalt opløsninger) blandes i det rigtige forhold til formular metalsalte, og derefter udfældet og reduceret til opnåelse af meget fine metallegeringspulvere. Partikelstørrelsen er under 10 um og formen er den sfæriske porøse agglomerat har god flydeevne, kompakthed og god sintring ydeevne, lav sintringstemperatur, høj hårdhed, god sejhed, god holdekraft for diamant, og de udøvede diamant værktøjet kan skære godt.

 

Mechanical legering

 

Den mekanisk legering metode er at placere to eller flere metalpulvere i en høj-energy kuglemølle. Gennem den lange-term voldsomme stød og kollision mellem pulverpartiklerne og malekuglerne, pulverpartiklerne er gentagne gange koldt svejset og brækkede. Atomerne i pulverpartiklerne diffundere til opnåelse legeret pulver.

 

 

 

excellent point

 

 

prE-alloyed pulver fordi hver pulverpartikel indeholder forskellige metalelementer, der udgør legeringen, ensartetheden af ​​præ-alloyed pulversammensætning er ganske god. Siden sin eutektiske punkt er meget lavere end smeltepunktet for et enkelt element i legeringen, under sintringsprocessen, så længe temperaturennår et punkt over liquiduslinjen af ​​præ-alloyed pulver, pulveret af hele limning metal bestanddel smeltes, så pre-alloyed pulver har en lav sintring grad, brugen af ​​præ-alloyed pulver har følgende væsentlige fordele:

 

(1) elementet fordeling af præ-alloyed pulver skærehoved er mere jævn end den for mekanisk blandet pulver skærehoved som fundamentalt undgår komponent adskillelse;

 

(2) den pre-alloyed pulver er fuldt legeret og har en ensartet struktur, som i høj grad forbedrer tryk- og bøjningsstyrke det sintrede produkt, og er let at opfylde kravene i diamant produktmatrixen ydeevne;

 

(3) Pre-alloying reducerer aktiveringsenergien kræves til diffusion af metalatomer under sintring p procesmodeller, reducerer sintringstemperatur, forkorter sintring tid og undgår høj-temperature diamant skade

 

(4) Viklingstemperaturen er lav. Reducere energiforbruget og medvirke til at reducere omkostningerne;

 

(5) Reducere forbruget af grafit forme, som også er befordrende for at reducere omkostningerne;

 

(6) Den præ-alloyed pulver har stærk oxidationsbestandighed og god sintring resultater;

 

(7) pre-alloyed pulver matrix har høj hårdhed og høj slagstyrke;

 

(8) pre-alloyed pulver kan holde diamant ifølge den høje, og diamanten fremspringende er høj, og derved forbedre skarpheden af ​​diamantværktøj og forlænge levetiden af ​​værktøjet;

 

(9) i tilfælde af den samme skæreydelse, anvendelse af præ-alloyed pulver kan reducere diamantkoncentrationen med 15% til 20%, hvilket gør produktionsomkostningerne sænkes.

 

 

 

special point

 

 

Cobalt har mange overlegne egenskaber. For eksempel diamanten har god holdekraft, god sintring ydeevne, høj produkt tæthed, og god kompatibilitet med andre metalstøv. Det har været meget anvendt i diamant værktøj pre-alloy pulver, men på grund af sin høje pris, levering kanal ustabilitet og strategisk ressource status i rumfart, forsvar industri, hårdmetal og batteri industrier, i de seneste år med udvikling og produktion af præ-alloy pulver til diamantværktøj har hovedsageligt fokuseret på at substituere cobalt pre-alloy pulver, som har følgende karakteristika:

 

(1) Den kemiske sammensætning af præ-alloyed pulver er udviklet i retning af lav-cobalt og cobalt-free dæk til yderligere at reducere omkostningerne og forbedre cost ydeevne.

 

(2) præstationen af ​​præ-alloyed pulver forbedres yderligere og forbedret. For eksempel er forskellige metoder anvendes til at øge tætheden, slagstyrke og hårdhed af præ-alloyed pulver, reducere dens sintringstemperatur, reducere dannelsen af ​​sprøde faser, og forbedre ensartetheden af ​​dets sammensætning

 

(3) produktet udvikler mod fuld pre-alloying af slagtekroppen. Forskellig fra den præ-alloyed pulver, der hovedsageligt produceres den grundlæggende præ-alloyed pulver i den tidlige fase af udviklingen, før-alloyed pulvere udviklet fornylig er alle præ-alloyed pulver kroppe til specifikke formål, og behøver ikke at tilføje andre pulvere.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Jobtitel: Product manager

Afdeling: Market Department

Firma Telefon: +86 021-59150215

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13817160919

Internet side: lanzhusuperalloy.danb2b.com

Adresse: No. 2800 Caoxin Road, Xuhang Town, Jiading District, Shanghai

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top