PCB -producent samarbejder med leverandør af elbiler

Udgivelses dato:2023-02-18

we are en førende producent af trykte kredsløbskort (PCB), og de blev kontaktet af Lvyuan electric Vehicles, en producent af elektriske køretøjer, for at levere PCB til deres ladestationer. Projektet involverede fremstilling og levering af tusinder af PCB inden for en stram tidsramme.

in 2020, under Covid-19 -udbruddet i Kina steg den oversøiske ordre efterspørgsel efter lvyuan elektrisk køretøjsfirma markant. Virksomheden havde tilstrækkelig produktionskapacitet til at fremstille elektriske køretøjer, men PCBA (trykt kredsløbsudvalg), de krævede, var ikke deres ekspertise, og de havde ikkenok lager til at imødekomme produktionskravene i denne ordre. Som et resultat vendte de sig presserende til os for at få hjælp.

samarbejdet mellem de to virksomheder involverede flere udfordringer, herunder:

· tight frister: lvyuan elektriske køretøjer havde en streng frist til at overholde lanceringen af Deresnye ladestationer, der lægger pres på os to leverer PCB til tiden.

· qualitetskontrol: PCB'erne måtte opfylde strenge kvalitetskontrolstandarder for at sikre, at de var pålidelige og sikre at bruge i ladestationerne .

· communication: De to virksomheder måtte kommunikere effektivt for at sikre, at eventuelle problemer blev behandlet straks, og at projektet forblev på sporet.

we appoachede projektet ved at oprette et dedikeret team til at arbejde med Lvyuan elektriske køretøjer. Holdet inkluderede ingeniører, kvalitetskontrolpersonale og projektledere, der arbejdede tæt sammen med deres kolleger på Lvyuan elektriske køretøjer.

til at sikre, at PCB'erne opfyldte kvalitetskontrolstandarder Inspektioner, funktionel test og miljøstest. Testprocessen hjalp med at identificere eventuelle defekter eller problemer med PCB'erne, som derefter blev behandlet straks. 

samarbejdet mellem WE

and lvyuan electric køretøjer var en succes, med PCB'erne leveret til tiden og opfyldte kvalitetskontrolstandarderne. Projektet fremhævede vigtigheden af ​​effektivt samarbejde, kommunikation og kvalitetskontrol i fremstillingsindustrien. 

by arbejdede tæt sammen med deres klient, vi kunne overvinde udfordringerne og levere høje pcbs, der opfyldte behovene hos lvyuan

elektriske køretøjer. Projektet hjalp også med at styrke forholdet mellem de to virksomheder, hvilket kunne føre til yderligere samarbejde i fremtiden. - 

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top