Optisk system og det elektriske princip om fotoelektrisk dis meter

Udgivelses dato:2023-05-08

Photoelectric haze meter (7).jpg

Product Introduktion af fotoelektrisk haze meter:

1. Den fotoelektriske diset meter er velegnet til test af lysoverførsel, transmissionshaze og refleksionsevne for alle gennemsigtige og gennemsigtige parallelle plane prøver (plastplader, ark, plastfilm, fladt glas) og er også egnet til flydende prøver (vand, drikkevarer, farmaceutiske stoffer , farvelægning, olier) turbiditetsmåling, såsom: glas, plastfilm, fotosensitiv film, elektronisk produktskærm osv., Har en bred vifte af applikationer inden fornational forsvarsforskning og industriel og landbrugsproduktion.

2. Den fotoelektriske Haze Meter er designet i overensstemmelse med GB/T2410-2008, ASTM D1003-2007, J1S K7105-81 og andre standarder.

3. Den fotoelektriske dis -meter er et manueltnulkalibreringsinstrument, der er egnet til små og mellemstore prøver.

 Photoelectric haze meter (9).jpg

 

optical system Elektrisk princip om fotoelektrisk uklarhedsmåler:

 lyset, der udsendes af lyskilden (halogenlampe), konvergeres på omdrejningspunktet for objektiv linse. Derfor er det udgående lys et bundt af parallelt lys. Membranens diameter sikrer, at lyset, der forlader den objektive linse, er inden for området±3°. Billedbehandlingen på membranen passerer gennem den objektive linse, lyset, der dannes på udgangsvinduet på den integrerende sfære, er en ring af L3°. Åbningsvinklen for udgangsvinduet til midten af ​​hændelsesvinduet er 8°. Ved måling af lysoverførsel blokerer reflektoren til højre altid den integrerende sfære. Når der ikke ernogen prøve, er den integrerede lysenergi målt ved bolden det samlede lys på instrumentet; Når prøven er placeret, er det det samlede lys på prøven. Da lysoverførslen er forholdet mellem det samlede lys (hændelseslys) af prøven, så længe det samlede lys justeres til 100%, vil prøven de målte data er lysoverførsel (%). Ved måling af diset skal reflektorens placering ændres. Da diset er procentdelen af ​​lysenergien, der transmitteres gennem prøven, er lysenergien, der transmitteres gennem prøven, fuldt lys skal trække reflektoren"ontræk", så alt det direkte lys og spredte lys, der passerer gennem prøven, er modtaget af den integrerende sfære. Når du måler den spredte lys, der passerer gennem prøven, er detnødvendigt at fjerne reflektoren (trække i håndtaget væk) og udskiftee Det med en let fælde til at absorbere lyset, der passerer gennem udgangsvinduet i lysfælden. På dette tidspunkt accepteres kun det spredte lys fra prøven af ​​den integrerende sfære. Hvis det samlede lys, der transmitteres gennem prøven, justeres først til 100%, er de opnåede data,når det er spredt lys, dis -værdien (%).

Photoelectric haze meter (1).jpg 

den betjeningsmetode for fotoelektrisk dis meter:

1. Indsæt effektstikket på den fotoelektriske diset meter i 220V AC -strømmen, og jord jordstiften pålideligt.

2. Tænd for maskinen, og forvarm den fotoelektriske disemåler i et par minutter. På dette tidspunkt skal håndtaget på den fotoelektriske dis -måler være i den tætte position. Når lyskilden er stabil, og det viste antal ikke længere ændres, kan du teste.

3. Mål lysoverførsel (håndtaget er i den tættere position): Kalibrering:"0": Brug tavlen til at blokere den integrerende sfære fra at komme ind i vinduet, justere kalibreringen"0"potentiometer, indtil læsningen er"0"; Kalibrering"100": Tag tavlen ud, juster"100"potentiometer, indtil læsningen er"100"; Juster"0"og"100"flere gange, indtil læsningen er stabil. Test: Sæt prøven, og de opnåede data er den lette transmission (%).

4. Måling af dis: Kalibrer"0": Når håndtaget er i push-open -positionen, og der er ingen prøve i prøvekammeret, skal du justere potentiometeret"0"for at læse"0"; Kalibrer"100": Når håndtaget er i push-open -positionen,når du lægger prøven i prøvekammeret, skal du justere"100"potentiometer, indtil aflæsningen er"100", juster"0"og juster"100"flere gange, indtil læsningen er stabil. Test: Når du sender prøven, skal du sætte håndtaget på reflektoren i push-off -positionen, og den opnåede aflæsning er disværdien (%).

 Runzhi company products (3).jpg

dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.-Testing Instrument Division, der blev grundlagt i 2011, er en høj-tech -virksomhed med mange års professionel elektronisk teknologi og instrumentforsknings- og udviklingsfolk til at oprette et sæt professionelt laboratorieforsøgsudstyr, forskning, udvikling, fremstilling.

dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd. hovedsageligt engageret i specielle instrumenter og udstyr er: laboratoriemiljø testinstrument, elementdetektionsinstrument, gulvresterende pittingmåler, tester i låsestørrelse, lige vinkeldetektor, mikrocomputer push -meter, statisk bøjningsstyrke Testmaskine, høj-precision -billedprojektor, caster -testmaskine, faldende boldtester, faldende sandmeter, 90 graders skrælstyrke -testmaskine, ridsemodstandstester, slidstest, glansmåler, hvidhedsmåler, energimåler, hydrometer, infrarød termometer, Viscometer, tykkelsesmåler, dybdemåler, analytisk balance, caliper, måler og andet instrumenter og udstyr.

dongguan runzhi Electronics Co., Ltd. Driftsprodukter med stærk målretning, en lang række funktioner, fremragende kvalitet, Tilstrækkelig lager, efter-sales support og andre fordele, bydernye og gamle kunder over hele landet velkommen til at ringe til Mail Consultation:

website: https://www.instrumentvip.com/

tel: 86+13712847488

contact Person: Mr. Zheng


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Business Department

Firma Telefon: +86 13717173764

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13712847488

Internet side: runzhi.danb2b.com

Adresse: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top