Om interferens af katodespændingskegle af beskyttet objekt

Udgivelses dato:2022-08-28

Strømmen ved defekten på rørledningens korrosionsbeskyttelse træder ind i katodisk beskyttelse og danner katodisk spændingskegle i jorden. For korrosionshæmmende belægning med stærk mekanisk styrke er der kun et par fejl i korrosionshæmmende belægning lejlighedsvis, og de er langt væk fra hinanden.

I nærheden af disse fejl ligner formen af den potentielle linje den af jordpladen, og på en yderligere afstand svarer potentialet til den begravede jord. Hvis der er mange fejl i korrosionshæmmende belægning af rørledningen, og disse fejl er tæt på hinanden, kombineres disse enkelt spændingskegler til at danne et cylindrisk spændingsfelt omkring rørledningen. Det skyldes normalt manglen på anti--korrosionsbelægning til gamle rørfittings, dårlig isolering svejsning kvalitet, ingen anti-korrosionsbelægning til elektrisk tilslutning og ekstern rør eller bøsning osv. Den gamle rørledning har brug for høj beskyttelsesstrøm. Den blotte ståloverflade i katodisk beskyttelsesmud kan kræve en beskyttelsesstrømtæthed på op til 500 mA. M-2, især under godt ventilerede forhold, producerer en spændingskegle på flere hundrede millivolt.

Gennem den begravede rørledning i spændingskegleområdet i katodisk beskyttelsesrørledning detekteres beskyttelsesstrømmen uden for spændingskeglen. Når rørledningen forlader katodespændingsområdet, vil den ubeskyttede rørledning have anodisk korrosion. Potentialet for den berørte rørledning målt af referenceelektroden på tværpunktsoverfladen er hovedsagelig modstandsspændingen drop forårsaget af den beskyttelsesstrøm, der strømmer fra jorden til den defekte del af katodisk beskyttelsesrørledningen.

Da spændingskeglen i katodisk beskyttelsesrørledning vil forstyrre den eksterne rørledning, kan den evalueres ved at måle spændingsfaldet på jordoverfladen. Det er derfor ikke nødvendigt at fastlægge målepunkter i hvert kryds for at bestemme interferensen af katodiske beskyttelsesanordninger på eksterne rørledninger.

Shandong Linyi Bosi ledende materialer Co., Ltd. er en høj-tech virksomhed med speciale i produktion af MMO fleksibel anode, ledende polymer fleksibel anode og titanium belagt anode, hovedsageligt leverer katodisk beskyttelsesteknologi, ingeniør design, installation og tekniske tjenester. 

Tlf.:+86 17568010262.0539-3712117.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top