På den aktuelle udladningsbeskyttelse af elektromagnetisk interferens

Udgivelses dato:2022-11-29

in Order for at imødekomme behovene i industriel produktion er de tekniske parametre og ydelsen af ​​det faste-state afkobling af dræningsenheden forbedret af virksomheden som følger: Offeranodens jordbed er sammensat af en gruppe af offeranode -jordelektroder, og den offeranode -jordelektrode er forbundet med ledninger med ennedgravet afstand på 1,0 m enhed. Anoden af ​​offeranodes jordbed involverer underjordisk skjult teknik. Hele byggeprocessen er på sigt for specielt personale, og inspektionsregistret foretages. Efter afslutningen skal offeranoden overdrages til konstruktionsenheden til opbevaring. jordingselektrode. Den offeranode -jordingselektrode og ædle metal jordingselektrode er forbundet i serie for at danne jordforbindelseslegemet.

in Dette system, det forbedrede faste-state afkobling af udstødningsventilator Jordning har god ledende effekt. Pånuværende tidspunkt er dræningseffekten bemærkelsesværdig. Inden for stærk elektromagnetisk interferens kan det opfylde kravene til elektromagnetisk interferensbeskyttelse. Når systemet er tilsluttet, kan den omstrejfende strøm på rørledningen udledes effektivt, og en del af jordstrømens interferensskilde kan forhindres i at flyde ind i rørledningen gennem dræningssystemet. er sammensat af avanceret reversibel langsomrelease -forbindelse. Elektrodeoverfladen er lavet af rent kobber. Sørg for den højeste ledningsevne og lange levetid. Resultaterne viser, at manglen på fri ionassisteret ledningsevne er den direkte årsag til høj jordbestandighed. Fyldstoffet uden for jordforbindelseslederen er en slags materiale med stærk vandabsorption, stærk adsorption og stærk kationbørsydelse. Det har egenskaberne ved lang tid, lav modstand og korrosionsmodstand. Den høje ekspansionskoefficient påvirkes ikke af ændringen af ​​temperaturen. Det hjælpes af en række højtrykschokresistente kemiske materialer. Det bruges hovedsageligt til at løse temperaturen omkring jordledningen, mængden af ​​ioner, der er genereret, korrosionsbeskyttelse og andre problemer. Det reducerer kontaktmodstanden mellem elektrode og jord, forbedrer resistiviteten af ​​omgivende jord og forbedrer effektivt evnen til at udføre elektricitet og frigive stærk strøm. Påfyldningsmaterialet inde i lederen indeholder specielle ioniske forbindelser, som fuldt ud kan absorbere fugtigheden i luften.

-active ioner frigøres effektivt i jorden ved deliquescence og interagerer med vand og luft i jorden, som Yderligere fremmer frigivelsen af ​​den ydre leder og reducerer modstanden, så modstandsværdien er stabil i lang tid. Over tid bliver forbindelsen inde i lederen gennemsigtig. Vi bruger ledningsevnen af ​​kolloidale forbindelser til at fremstille hele systemet i ionudvekslingstilstanden i lang tid og danner således en ædle metal -jordingselektrode for at opnå den ideelle aktuelle dræningsbeskyttelseseffekt.-

in rækkefølge for at sikre den Dræningseffekt af elektromagnetisk beskyttelsessystem, på grundlag afimproved fast tilstand afkobling af dræningssystem-ellersacrificial anode direkte jordforbundne system
, tilføjet hjælpestrømning af
deep godt anode ædle metal jordforbundtilføjes.-Deep Well Type Precious Metal Grounding Beder en slags ædle metal jordingselektrode installeret ved at grave brønde. Som et dybt godt jordforbundne organ kan det effektivt undgå indflydelse af interferensstrøm og spænding på systemets jordforbundne krop. Jordforbindelsen er meget lille, den aktuelle dræningseffekt er god, og stabiliteten er god.



shandong Linyi Bosi Conductive Materials Co., Ltd. er en højtech -virksomhed, der er specialiseret i Produktion af MMO fleksibel anode, ledende polymerfleksibel anode og titancoatet anode, hovedsageligt tilvejebragt katodisk beskyttelsesteknologi, teknisk design, installation og tekniske tjenester."""""tel:"86 17568010262"."05393712117 .

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top