Nyligt lancerede miljøvenlige bambusskærebordssæt!

Udgivelses dato:2024-01-05

we er så glade for at informere dig om, at vi lige har markedsført voresnye bambusskærebordssæt.

  1. our bambusskærebord kommer i et sæt 4, fås i"40x 30x1.8"og"30x 20x1.0"størrelser og er alsidige køkken essentielle ting, der gør detnemt at gøre al din hakning, måltider til måltider og endda imødekomme behov. Den lille størrelse er perfekt til hurtigt at skære frugter, mens den store størrelse er perfekt til mere plads eller en række grøntsager, skærer hele kød, ruller ud pasta eller endda bruger som en bageplade.

  2. our glat bambustræ er blid mod dine knivblade, hvilket forhindrer dem i at hurtigt slukke, så du ikke har den ekstra køkkenopgave med ofte at skærpe knive. Skærebord til køkken er lette og behagelige at strategisk skære, skive og terninger på. Med en speciel laklak med lakken rundt om træet for at forhindre ardannelse, ridning, farvning og andre synlige tegn på slid, vil dit sæt køkkenplader også blive beskyttet mod at indsamle bakterier.

  3. these Professionel skærebræt kan bruges overalte Fra industrielle restaurantkøkkener til dit eget hjem til daglig madlavning. Tankevækkende udformet med dybe juice riller, hver af disse huggestavler fanger flydende afstrømning fra kød, frugt,&andre ingredienser. Oprydning er en leg uden having At bekymre sig om spild og bordplade rod. Derudover vil du let være i stand til problemfrit at overføre ingredienser fra din prep station til komfuret til madlavning.

you finder voresnye produkter mere konkurrencedygtige end lignende produkter i andre virksomheder i begge dens Kvalitet og pris.

they skulle få en meget god modtagelse på dit marked.

please Lad os vide, om du gerne vil tage sagen videre.

未标题-1.jpg



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top